iPad covers

Et cover til din iPad er en super god ide, hvis du gerne vil forlænge holdbarheden og dens levetid. Det beskytter nemlig imod ridser og skrammer, der er rigtig ærgerlige at få og typisk temmelig dyre at reparere. Find et cover i vores brede udvalg her på siden. Vælg imellem forskellige farver, designs og ikke mindst funktioner og bestil det hjem online i dag.

Tilbage til iPad tilbehør >

15 produkter
Apple Smart - Flipomslag til tablet - læder - fuchsia pink - 10.5" tommer - for 10.5-inch iPad Pro
556 kr.
Apple - Beskyttelsesomslag til tablet - læder - sadelbrun - for 12.9-inch iPad Pro (1. generation, 2. generation)
1.200 kr.
Apple - Bagomslag til tablet - silicone - lilla - for 9.7-inch iPad Pro
539 kr.
Apple - Bagomslag til tablet - silicone - Lys pink - for 9.7-inch iPad Pro
539 kr.
Apple - Bagomslag til tablet - silicone - mynte - for 9.7-inch iPad Pro
556 kr.
Apple Smart - Flipomslag til tablet - hvid - for 12.9-inch iPad Pro (1. generation, 2. generation)
489 kr.
Apple Smart - Skærmdække til tablet - pink sand - for 10.5-inch iPad Pro
397 kr.
Apple Smart - Skærmdække til tablet - alaskan blue - 11" - for 11-inch iPad Pro
646 kr.
Apple Smart Folio - Skærmdække til tablet - alaskan blue - for 11-inch iPad Pro
365 kr.
Apple - Beskyttelsesomslag til tablet - læder - midnatsblå - for 10.5-inch iPad Pro
1.108 kr.
Apple - Beskyttelsesomslag til tablet - læder - taupe - for 10.5-inch iPad Pro
1.108 kr.
Apple - Beskyttelsesomslag til tablet - læder - blød pink - 10.5" tommer - for 10.5-inch iPad Pro
1.152 kr.

Beskyt din iPad med et cover

Man må ikke gå ned på udstyr – heller ikke, når det kommer til elektronik. Det gælder ikke mindst på beskyttelse af din gadgets. Hvis du er den heldige ejer af en iPad – og endnu ikke har den beskyttet, bør du i den grad overveje at gøre det. Du er formentlig rigtig glad for din iPad – så hvorfor ikke forebygge ridser, skrammer og ikke mindst forlænge dens holdbarhed med et beskyttende cover? Det er både irriterende og forstyrrende, hvis skærmen på din iPad er ridset og skrammet – og så kan regningen på en iPad-reparation sagtens løbe op i et højt beløb.

  • Undgå at din iPad får ridser og skrammer
  • Flere farver, designs og ikke mindst funktioner at vælge imellem
  • Forlæng iPad’ens levetid

Find et cover til din iPad her på siden og bestil det hjem online i dag. Med et bredt udvalg, der tæller både forskellige designs, farver, materialer findes der helt sikkert også et cover, der passer til din smag og til dine behov.

Mere end bare beskyttelse

Det er ikke kun farverne og materialet, der varierer fra de forskellige covers, som du finder her på siden. Udvalgte covers kan nemlig yde meget mere end bare beskyttelse af din iPad, men har også en række andre brugbare funktioner. Et af dem er, at du med en række af de forskellige covers også får en holder, da coveret kan foldes. Med en holder behøver du ikke sidde med iPad’en i dine hænder, når du bruger den. Det er en god ide, når du skal se dine yndlingsfilm og -serier – både når du sidder derhjemme eller fx, når du rejser med toget.

Køb et iPad-cover på Bilka.dk i dag

Når du har fundet det perfekte cover, der passer til dig og dit iPad-brug, kan du bestille den hjem her fra siden i dag. Vi leverer den til dig med 30 dages returret i tilfælde af, at produktet ikke lever op til dine forventninger. Er du på udkig efter andet tilbehør til din iPad? Hvis det er tilfældet, finder du det naturligvis også på Bilka.dk i vores udvalg af Apple-tilbehør. Skal iPad’en opgraderes i samme omgang, kan du ligeledes se vores udvalg af iPads, hvori du finder de nyeste generationer og ikke mindst både iPad Pro og iPad Mini. Bilka.dk er nemlig dit Hypermarked med Danmarks største vareudvalg – vi har med andre ord alt, du skal bruge!