iPad mini 4

iPad mini 4 kombinerer power og bærbar i et tyndt design på 6,1 mm, der kun vejer 299 gram. Den kommer med en kraftig og funktionel A8-chip, strålende 7,9" Retina-skærm, 8 MP kamera, FaceTime HD-kamera, Touch ID og Wi-Fi og LTE-forbindelse.

iPad mini 4 – let, tynd og kraftfuld

Hvor nogle ikke kan få elektronikken stor nok – fx når det gælder skærmen på computeren, tabletten eller TV'et – er der også dem, der helst vil have det småt, men godt. Hvis du hører til sidstnævnte og er på udkig efter en tablet, er der stor sandsynlighed for, at en iPad Mini 4 er lige det, du søger. Til trods for, at iPad Mini 4 både vejer og fylder en hel del mindre end den almindelige iPad-model, er den ikke mindre kraftfuld eller funktionel. iPad Mini 4 har nemlig helt de samme egenskaber – herunder skarp Retina-skærm, 8 MP-kamera og Touch ID – som de øvrige modeller, men ligger om muligt endnu bedre i hænderne og kan betjenes med én hånd. Det betyder, at den kompakte iPad mini er perfekt at tage med på farten. Det gælder også, når du er på gåben.

  • Få de samme funktioner og muligheder som med en iPad mini 4
  • Tyndere model med en lavere vægt
  • Kan betjenes med én hånd

Som det gælder både iPad 5, iPad 6 og iPad Pro, fås den kompakte iPad mini 4 også i flere farver og med forskellige størrelser af hukommelseskort med op til 128 GB.

Husk iPad-tilbehøret

Når du køber en iPad – uanset hvilken model eller generation, du vælger – kan du være sikker på at få en tablet med smarte funktioner, som du med garanti vil få stor glæde af – men vidste du, at du med det rette tilbehør kan gøre din iPad endnu mere anvendelig i dagligdagen? Et eksempel på iPad-tilbehør, der kan gøre betjeningen og dermed din hverdag lettere, er tastaturet Magic Keyboard, der også er fra Apple. Ved at tilkoble et tastatur, kan du hurtigt forvandle din iPad til en mini-computer, hvormed du fx kan tage noter på studiet eller i forbindelse med arbejdet. Se de mange forskellige typer af smart tilbehør til iPad, der udover tastaturer bl.a. også tæller computermus og Apple TV, i vores store Apple udvalg her.

Køb den smarte iPad Mini 4 her

Lige så let som iPad mini 4'eren er, lige så let er det at bestille den hjem fra siden her. Køb den online til en skarp pris i dag – så leverer vi den til dig fragtfrit og med 30 dages returret. Se også vores udvalg af øvrige iPad-modeller herunder iPad 6 og iPad Pro. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har nemlig alt, du skal bruge!