iPad 6. generation

Den 6. generation af iPads har alle de velkendte og højtelskede features som de forgangne modeller: bl.a. en stor Retina-skærm på 9,7 tommer, mega-pixel kamera og Touch ID – og allernyeste skud på stammen af funktioner er Apple Pencil, som er en digital blyant til din iPad.

Tilbehør til iPad

Find vores store udvalg af tilbehør til din iPad

Klik på banneret og se alt iPad tilbehør

iPad 6 – din nye yndlingsgadget

En mellemting imellem en computer, en iPhone og en håndholdt computer var blandt nogle af de betegnelser, som iPad'en fik, da den blev introduceret i 2010. Siden er mange flere generationer af den innovative gadget kommet til fra den amerikanske elektronikgigant Apple, og nu er den 6. generation kommet på banen. Er du velkendt med iPad'en – eller Apples populære smartphone, iPhone, kender du formentlig alle de mange anvendelige features, der giver stor glæde i dagligdagen og ikke mindst på farten. Hvis ikke, finder du garanteret hurtigt ud af, hvorfor iPad'en er uundværlig for så mange. Du kan bl.a. bruge den til at tjekke mails og beskeder, browse på internettet, høre musik, tage knivskarpe billeder, hente smarte applikationer ned fra App Store osv. iPad'en har en 9,7 tommer Retina-skærm med et skarpt billede og et godt lys, hvilket også gør iPad'en ideel at se videoer på.

Hvor den 6. generation adskiller sig fra de forgangne generationer, er ved, at du kan bruge "Apple Pencil " til den. Denne kan bruges som en blyant, hvormed du bl.a. nemt kan tage noter og tegne på skærmen.

  • Brug den til hverdagens gøremål – som du bruger computeren eller din smartphone
  • Ekstra anvendelig sammen med den digitale blyant, Apple Pencil
  • Håndterbar størrelse – perfekte til bl.a. film på farten

Her på Bilka.dk finder du et godt udvalg af de sidste nye modeller fra den 6. generation af iPads. Der er forskellige kapaciteter at vælge imellem – herunder 128 GB til det store behov – så i udvalget findes en iPad 6 til ethvert behov.

Vælg den rigtige model

Er du i tvivl om, hvor mange GB, du skal vælge din nye iPad 6 med? Hvor mange GB, du har behov for, er i høj grad et spørgsmål om, hvad du skal du bruge den til. Video-, lyd og billedfiler samt spil fylder generelt meget på en enhed. Du gør derfor klogt i at vælge en iPad med plads til fx 128 GB, hvis du ved, at det er noget, du vil gøre meget i.

Bestil en iPad 6 her på siden

Din – og måske resten af husstandens – nye yndlingsgadget er ikke længere end et par klik væk. Du kan nemlig bestille en iPad 6 her fra siden i dag. Bliv meget klogere på det populære iPad produkt her – hvor du også finder alt fra tidligere generationer til alt i tilbehør.