Apple

Alt I Apple computer, iPhones og tablets. Macbook Pro, Macbook Air, Ipad Mini, iPad Air, iPad Air 2 og iPad mini 3. Køb Apple produkter med fri fragt.

Apple grundlægges

Apple er en af verdens mest værdifulde selskaber og en kæmpe producent af IT hardware og software. Apple er børsnoteret på NASDAQ under AAPL. Virksomheden var i mange år ledet af, og synonym med dens berømte grundlægger Steve Jobs. Historien om Jobs og medstifteren Steve Wozniak´s udvikling af Apple er filmatiseret med Bl.a. Aston Kutcher i rollen som Steve Jobs.

Virksomheden blev etableret i Steves Jobs´ forældres garage. Navnet Apple (Æble) er inspireret af en periode hvor Jobs arbejdede på landet. Inden etableringen af firmaet Apple, kom Steve Jobs fra spil virksomheden Atari. De første masseproducerede computere Macintosh, er navngivet efter chef designer Jeff Raskins yndlingsæble Mcintosh. IBM var fra starten den store konkurrent og Wozniak og Jobs ønskede fra starten af levere et langt bedre produkt et det som de kunne.

Tim Cook erstatter Steve Jobs

Steve Jobs døde 05. oktober 2011, efter længere tids sygdom. Han nåede dog at være med til at lancere både, iPod, iPhone og iPad. Specielt iPod var med til at tage Apple ind i en helt nye æra hvor de kom bredt ud til mange forbrugere. I dag er iPhonen dog deres vigtigste vare og udgør en meget stor del af deres samlede omsætning. Virksomheden er beliggende i Cupertino i Sillicon Valley, Californien. I dag er frontfiguren hos Apple Tim Cook, som har været ansat for elektronikproducenten siden 1998. Senest var han vært ved præsentationen af den nyeste iPhone, nemlig iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Udover den nye telefon blev der også præsenteret et nyt ur, kaldet Watch.

Apps, film og musik med Itunes og Appstore

Apple har været dygtigt til at skabe et univers som er kendt for lækkert design og brugervenlighed. Det tiltaler mange forbrugere, men skræmmer også nogle væk, som synes at Apples software er for lukket. De fleste Apple kunder synes dog at der er lækkert at kunne samle alt under et Apple id og tilgå mange tusinde Apps, musiknumre og film i App store og itunes. Som nogle af de mest populære produkter fra Apple, kan nævnes: iPhone, iPad, Macbook Pro med Retina skærm, den slanke Macbook Air og alt i en computeren iMac.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies