Beats


Oversigt      iPad      Mac     Apple TV     Apple Watch     iPhone     Beats     Tilbehør

Fremragende lyd, et lækkert design og høj kvalitet er blandt nogle af de ting du får, når du vælger de populære Beats by Dre, der nu ejes af Apple. I udvalget finder du både diskrete øretelefoner, cool hovedtelefoner og fede højttalere, som alle vil give dig de absolut bedste lydoplevelser.

Tilbage til Apple >

7 produkter
Beats X - Øreproptelefoner med mik. - i øret - over øret-montering - Bluetooth - trådløs - støjisolerende - sølvmatteret
939 kr.
Beats Pill+ - Neighborhood Collection - højttaler - til transportabel brug - trådløs - Bluetooth - 2-vejs - asfaltgrå
1.255 kr.
Beats X - Øreproptelefoner med mik. - i øret - over øret-montering - Bluetooth - trådløs - støjisolerende - mat guld
939 kr.
Beats Pro - Hovedtelefoner med mik. - fuld størrelse - kabling - 3,5 mm jackstik
2.360 kr.
Beats by Dr. Dre pill bike mount - Montering - sort - for Beats Pill, Pill 2.0
291 kr.
Beats by Dr. Dre Pill Sleeve - Bagomslag til bærbare højtalere - blå - for Beats Pill, Pill 2.0
204 kr.
Beats by Dr. Dre Pill Sleeve - Beskyttelsesomslag til bærbare højtalere - rød - for iPhone 3GS, 4, 4S, 5, 5c, 5s, 6, 6 Plus
204 kr.

Beats – god lyd, lækkert design og høj kvalitet

Mærket Beats, der producerer hovedtelefoner og højttalere, blev grundlagt i 2007 af den berømte rapper Dr. Dre. Visionen bag produkterne var, at de skulle give de allerbedste lydoplevelser, når man hørte musik. Hovedtelefonerne er siden blevet et af de mest populære på markedet, og det er ikke uden grund. Lyden heri er nemlig i verdensklasse, og så er de tilmed udformet i stilet og velkendt design. Ingen er med andre ord i tvivl om, at det er Beats, du har i ørerne! Beats er siden blevet et Apple-produkt, da den amerikanske elektronikgigant købte mærket i 2014 – men det er hovedtelefonerne bestemt ikke blevet ringere i kvaliteten eller mindre populære af.

  • Høj kvalitet fra Apple
  • Populære og stilede produkter
  • Vælg imellem hovedtelefoner og højttalere i forskellige størrelser

Sortimentet fra Beats tæller ikke bare hovedtelefoner, men også højttalere. Begge dele fås i forskellige størrelser, som du finder i udvalget her på siden. Der er ligeledes flere prisklasser at vælge imellem, så der er også et par hovedtelefoner eller en højttaler, der passer til dit behov og din pengepung.

Hvilke hovedtelefoner skal jeg vælge?

Når det kommer til hovedtelefoner, skelnes der typisk imellem to slags: in-ear og over-ear. In-ear er, hvad de fleste forstår ved begrebet øretelefoner, og er diskrete små enheder, der, som navnet antyder, skal ind i øret. On-ear er betegnelsen for de klassiske og noget større hovedtelefoner, der også går under navnet hørebøffer. Nogle sværger til førstnævnte og andre mener, at det er hovedtelefonerne, der giver dig langt den bedste lydoplevelse. Øretelefonerne har dog den fordel, at de er mere diskrete i sit udtryk og ikke nemt kan ses, når du har dem i ørerne – modsat hovedtelefonerne, der omslutter dine ører helt og mest af alt kan ligne et høreværn. Prøv dig frem – vigtigst af alt er det, at du vælger et par, der sidder godt til uden at gør ondt på nogen måde. På den måde sikrer du dig, at du får mest mulig glæde af dine nye Beats!

Køb Beats online på Bilka.dk

De gode lydoplevelser er ikke længere end et par klik væk. Bestil dine nye hoved- eller øretelefoner – eller måske en højttaler – fra Beats her på siden i dag. De vil formentlig også hurtigt blive helt uundværlige for dig. Når du bestiller produkter på Bilka.dk, får du altid 30 dages returret i tilfælde af, at de ikke lever op til dine forventninger.