Apple Studiestart

Fuld af gode idéer.

Apple-produkter har en avanceret ydeevne og er utroligt alsidige. Så uanset om du sidder til undervisning eller har fri, så har det aldrig været nemmere eller sjovere at lære noget nyt.

Når du starter på studiet eller i skolen igen efter en lang sommerferie, har du åbenlyst brug for det nyeste udstyr fra Apple. Men bare rolig - på bilka.dk har vi det hele. På denne side kan du finde og læse mere om alle de fantastiske features som Apple byder dig på, og hvordan du kan bruge det i din hverdag - Med andre ord: Vi har alt du har brug for, for at få den perfekte studiestart med dit nye Apple produkt!

 

Er du glad for din iPhone... Så vil du elske en Mac

Alle MacBook-modeller kommer med en utrolig ydeevne og fantastisk software i et bærbart design, du kan have med overalt. Så kan du lære noget nyt, uanset hvor du er.

Se vores store udvalg af Mac.

Begynd på den ene og fortsæt på den anden

Alle dine informationer opdateres hele tiden mellem dine enheder

Med Apples helt unikke måde at fungere på er din verden altid er den samme. Hvad enten du lytter til musik, tjekker mails, skriver noter, surfer på nettet eller sender beskeder, begynder du bare på den ene enhed og fortsætter, hvor du slap, på den anden - nemmere bliver det næppe.

 

Nu tager Mac dit opkald. Besvar telefonopkald og SMS fra din Mac
Gem alle dine billeder i iCloud og de er tilgængelige på alle enheder
Mail, kalender og noter deles automatisk
Musik og fotos er altid opdateret
Brug spotlight til hurtig søgning både på iPhone og Mac
Alle dine koder og betalingskort kan gemmes i iCloud nøglering
Få adgang til alle dine filer på hvilken som helst enhed ved at gemme og opdatere i iCloud Drive
Universel udklipsholder. Kopier på din iPhone. Sæt ind på din Mac
Hav altid dine noter lige ved hånden på alle dine enheder via iCloud
Lyt til Apple Music på din iPhone eller Mac
Redigerer fotos på tværs af enheder
Gratis opdateringer på App Store
Op til 10 timers batteritid på din Mac

iPad til studiestart

Med sin store og medrivende Retina-skærm, de to avancerede kameraer og en lang række fantastiske uddannelsesapps og lærerigt indhold er iPad Pro det stærkeste og mest brugervenlige bærbare redskab til skolebrug.

Se hele udvalget af vores iPads her.

Find en iPhone til dit studie

iPad og iPhone er spækket med power og muligheder og åbner op for helt nye måder at lære på. Og sammen fungerer de endnu bedre, fordi du kan gå i gang med arbejdet på den ene enhed – og fortsætte, hvor du slap, på den anden. Helt fænomenalt gruppearbejde.

Se udvalget af iPhones her.

Bliv klar med Apple Watch

Apple Watch Series 2 er et suverænt sportsur, der holder styr på din træning med detaljerede og tilpassede målinger. En avanceret aktivitetsmåler viser, hvor meget du bevæger dig, træner og står, samtidig med at du kan dele dine fremskridt med andre. Effektive funktioner der er med til at gøre dig mere bevidst om din generelle helbredstilstand ved bl.a. at måle din puls. Og en 24-timers assistent giver øjeblikkelig adgang til de personer, apps og oplysninger, der betyder mest for dig. Der findes urkasser i aluminium og rustfrit stål samt et stort udvalg af udskiftelige remme i mange forskellige stilarter, farver og materialer. Alle Apple Watch Series 2-modeller bruger watchOS 3.

Apple Watch Series 1 har alle funktionerne fra det originale Apple Watch. Du kan registrere og dele din aktivitet. Følge din træning. Holde øje med dit helbred. Og have de personer og oplysninger, der betyder mest for dig, helt tæt på. Du får også en ny dual-core-processor med masser af power, så du kan gøre det hele endnu hurtigere end før. Apple Watch Series 1-modellerne bruger watchOS 3.

Find dit nye Apple Watch.