Apple nyheder

iPhone 11.

Lige nøjagtigt alt det, du har brug for. Fuld af farver. Powerfuld. Uundværlig. Få det fulde billede med ultravidvinkel.

En mærkbar opgradering.

Helt nyt dobbeltkamera-system med ultravidvinkel. Nat-tilstand og strålende videokvalitet. Vand- og støvafvisende.1 Batteri til hele dagen.2 I seks flotte farver. iPhone 11 skal opleves.

Egenskaber

Skyd 4K-videoer, smukke portrætter og billeder af udstrakte landskaber med det helt nye dobbeltkamera-system. Tag meget bedre billeder ved svag belysning med Nat-tilstand. Se naturtro farver i billeder, videoer og spil på 6,1" Liquid Retina-skærmen.3 Oplev en ydeevne uden lige med A13 Bionic-chippen til spil, augmented reality (AR) og fotografering. Foretag dig mere, og oplad mindre med et batteri, der holder hele dagen.2 Og skru ned for bekymringerne med en telefon, der er vandafvisende ned til 2 meter i 30 minutter.1

iPhone 11 Pro og iPhone Pro Max.

Kameraer, skærm og ydeevne. Alt er Pro. Tre kameraer. Uendelige muligheder.Bliv tredobbelt så god med et kamera. Den mest avancerede iPhone til dato. Opgradér til den bedste iPhone nogensinde. Helt nyt tripelkamera-system. Batteritid til hele dagen.1 Den hurtigste chip i en smartphone. Og den klareste iPhone-skærm til dato. iPhone er nu Pro.

iPad 7. generation

Nu er der endnu mere at falde for.

Den mest populære iPad har en større 10,2" Retina-skærm,1 understøttelse af ApplePencil og SmartKeyboard2 og det fantastisk funktionelle iPadOS.

Apple Watch Series 5 (GPS + Cellular).

Du har aldrig set et ur som det her. Det her ur viser, hvad klokken er. Og en hel del mere.

Egenskaber

Apple Watch Series 5 viser klokkeslæt og andre vigtige oplysninger på en skærm, der altid er aktiv, så du ikke engang behøver at løfte håndleddet for at se det. Det hjælper dig med at navigere med det indbyggede kompas,giver mulighed for internationale nødopkald,lader dig tjekke dit hjerte med EKG-appen,2 følger din træning og aktivitet,og har indbygget mobilforbindelse, så du kan holde forbindelsen uden din telefon.3