Apple nyheder

AirPods – uhørt avancerede.

De nye AirPods kombinerer smart design med banebrydende teknologi og krystalklar lyd. AirPods er drevet af den nye Apple H1-hovedtelefonchip og giver dig nu adgang til Siri alene ved hjælp af din stemme. Og du får tilmed op til 3 timers tale på en enkelt opladning.1

iPad Air. Professionel power til alle.

 iPad Air benytter stærke teknologier som A12 Bionic-chippen med Neural Engine. En 10,5" Retina-skærm med True Tone.1 Understøttelse af Apple Pencil og Smart Keyboard.2 Og med en vægt på under et halvt kilo og en tykkelse på 6,1 mm er det let at have så meget power med sig overalt.

Egenskaber

iPad Air er tynd, let og stærk. Den har A12 Bionic-chippen med Neural Engine, der anvender maskinlæring i realtid til at forbedre den måde, du oplever billeder, spil, augmented reality (AR) m.m. på. En smuk 10,5" Retinaskærm med True Tone, som gør det mere behageligt at se på skærmen under alle lysforhold.1Understøttelse af Apple Pencil og Smart Keyboard.2 Et 8 MP kamera på bagsiden og 7 MP FaceTime HD-kamera. Touch ID og Apple Pay. Og med batteritid til en hel dag3 , hurtig Wi-Fi og 4G LTE Advanced4 samt over en million apps til iPad i App Store kan iPad Air klare hvad som helst, hvor som helst.

 • 10,5" Retina-skærm med True Tone og bredere farveområde
 • A12 Bionic-chip 
 • Touch ID-fingeraftrykssensor og Apple Pay
 • 8 MP kamera på bagsiden, 7 MP FaceTime HD-kamera på forsiden
 • Stereohøjttalere 
 • 802.11ac Wi-Fi og 4G LTE Advanced-mobildata
 • Op til 10 timers batteritid
 • Lightning-stik til opladning og tilbehør
 • iOS 12 med Group FaceTime, delte augmented reality-oplevelser, Skærmtid m.m. 

 

Juridisk tekst

Apps kan hentes i App Store. Udbuddet kan variere.

1Skærmstørrelse måles diagonalt.

2Tilbehør sælges separat. Apple Pencil (1. generation) er kompatibel med 9,7" iPad Pro, 10,5" iPad Pro, 12,9" iPad Pro (1. og 2. generation), 10,5" iPad Air, iPad (6. generation) og iPad mini (5. generation). Smart Keyboard er kompatibelt med 10,5" iPad Air og 10,5" iPad Pro.

Batteritid afhænger af brug og konfiguration. Se www.apple.com/dk/batteries for flere oplysninger.

Kræver dataabonnement. 4G LTE Advanced og LTE er tilgængelige i visse lande og med bestemte udbydere. Hastighederne er baseret på den teoretiske hastighed og afhænger af de lokale forhold og din udbyder. Få mere at vide om LTE-understøttelse: Kontakt din udbyder, eller besøg www.apple.com/ipad/LTE.  

Tekniske specifikationer

Gå til www.apple.com/dk/ipad-air/specs for at se alle specifikationer.

 

iMac med Retina skærm. 

iMac er nu fyldt med de nyeste processorer, hurtigere hukommelse og stærke grafikegenskaber. Og den har den klareste og mest levende Retina-skærm på en Mac. Den har hele pakken – og masser af power.

iMac Pro - mere power til de professionelle. 

iMac Pro har de stærkeste processorer og de bedste grafikegenskaber nogensinde i en Mac sammen med de mest avancerede hukommelses- og lagringsfunktioner. Og den er helt klar til at hjælpe selv de allermest krævende professionelle med at forvandle deres største idéer til storslået arbejde.

iPad mini. Mini er lige blevet mægtigere. 

iPad mini er kendt og elsket for sin størrelse og sine egenskaber. Og nu er der endnu flere grunde til at holde af den. A12 Bionic-chippen med Neural Engine. En 7,9" Retina-skærm med True Tone.1 Og understøttelse af Apple Pencil2, der lader dig få dine bedste idéer ned på skærmen, så snart de melder sig.

Egenskaber

Den populære 7,9" iPad mini kan mere end nogensinde før.1 Den har A12 Bionic-chippen med Neural Engine, der anvender maskinlæring i realtid til at forbedre den måde, du oplever billeder, spil, augmented reality (AR) m.m. på. En smuk Retina-skærm med True Tone, som gør det behageligt at se på skærmen under alle lysforhold. Understøttelse af Apple Pencil.2 Wi-Fi og 4G LTE Advanced.3 Et 8 MP kamera på bagsiden og 7 MP FaceTime HD-kamera. Plus batteritid til en hel dag4 , Touch ID og Apple Pay samt over en million apps til iPad i App Store – alt sammen i en iPad, du kan have i én hånd.

 • 7,9" Retina-skærm med True Tone og bredere farveområde1
 • A12 Bionic-chip
 • Touch ID-fingeraftrykssensor
 • 8 MP kamera på bagsiden, 7 MP FaceTime HD-kamera på forsiden
 • Stereohøjttalere
 • 802.11ac Wi-Fi med 4G LTE Advanced-mobildata3
 • Op til 10 timers batteritid4
 • Lightning-stik til opladning og tilbehør
 • iOS 12 med Group FaceTime, delte augmented reality-oplevelser, Skærmtid m.m.

Juridisk tekst

1Skærmstørrelse måles diagonalt.

2Apple Pencil sælges separat. Apple Pencil (1. generation) er kompatibel med 9,7" iPad Pro, 10,5" iPad Pro, 12,9" iPad Pro (1. og 2. generation), 10,5" iPad Air, iPad (6. generation) og iPad mini (5. generation).

3Kræver dataabonnement. 4G LTE Advanced og LTE er tilgængelige i visse lande og med bestemte udbydere. Hastighederne er baseret på den teoretiske hastighed og afhænger af de lokale forhold og din udbyder. Få mere at vide om LTE-understøttelse: Kontakt din udbyder, eller besøg www.apple.com/ipad/LTE.

4Batteritid afhænger af brug og konfiguration. Se www.apple.com/dk/batteries for flere oplysninger.

Tekniske specifikationer

Gå til www.apple.com/dk/ipad-mini/specs for at se alle specifikationer.