American Tourister kufferter

Rejs med kvalitet og stil, rejs med American Tourister. De populære kufferter i et smukt design og funky farver, er lavet med sans for god kvalitet og praktiske detaljer. Vælg mellem forskellige størrelser og farver i hardcase eller softcase. Se vores store online udvalg lige her på Bilka.dk.

American Tourister – kvalitet og funktion

Selv om du behandler din kuffert ordentligt, er det ikke sikkert, at de gør det i lufthavnen – det betaler sig derfor at vælge en kuffert i god kvalitet. Kufferter fra American Tourister udmærker sig på:

  • Holdbar kvalitet, der tåler en hårdhændet behandling
  • Smukt og moderne design, der udstråler stil og elegance
  • Praktiske detaljer, som spinnerhjul, bagagenet og lignende

 

God kvalitet holder – og det gør American Tourister i høj grad. Det smukke design er tidløst, og praktiske detaljer gør kufferterne funktionelle og anvendelige til alle typer rejser.

Hvilken American Tourister skal du vælge?

Du kan få alle farver og størrelser kufferter – også inden for det populære mærke American Tourister. Men hvad er forskellen mellem de forskellige modeller?

  • Størrelse – Der er 3 kategorier inden for størrelser af kufferter: Lille, mellem og stor. Hos American Tourister er den lille models mål godkendt til at kunne medbringes som håndbagage. Mellemstørrelsen har mål som er passende til kortvarige rejser på ca. 1 uges tid

Inden for de store størrelser varierer kufferterne hos American Tourister mellem 75 cm og helt op til 80 cm, som er perfekte, når du skal ud på en længerevarende rejse.

  • Design – du finder alle farver og forskellige motiver på kufferterne hos American Tourister. De ensfarvede har en ru og rillet overflade, som gør kufferterne mere modstandsdygtige overfor snavs og slag. Kufferter med motiv eller en funky farve er nemme at genkende på bagagebåndet, men sværere at matche rejsetøj og tasker. American Tourister er primært kendt for sine hardcase modeller, men du finder også softcase-trolleyer i sortimentet.
  • Funktionalitet – alle modeller fra American Tourister har dobbelte spinnerhjul, godkendt TSA-lås og teleskophåndtag, der kan trækkes op, når du kører med kufferten. Indvendig er kufferterne opdelt i praktiske rum med net og elastikker.

 

Rejs ind i vores verden af kufferter fra American Tourister – vi har et kæmpe vareudvalg.