Leifheit dampstation AirActive L Pro

Få på lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

Leifheit dampstation AirActive L Pro

Topmodellen indefor komplet dampstation, som udsender langt mere damp igennem tøjet sammenlignet med et normalt strygejern.

Med dette strygebræt kan man stryge sit tøj på op imod den halve tid.  Kan højdejusteres så alle kan finde en komfortabel strygehøjde. Velegnet til dampstationer. Blæse-funktionen kan slås til, og det skaber en luftpude under strygebetrækket og tøjet bliver løftet lidt op fra brættet. Suge-funktionen gør, at dampen suges gennem tøjet, hvilket gør strygningen mere effektiv og hurtigere. Vasketøjet suges fast til brættet, og det gør det nemt og hurtigt at placere tøjet og stryge det.

Vejer kun 12 kg. På brættet er der monteret et el-stik, dette giver mere ledning at arbejde med, og der er ligeledes en kabeholder for nem og komfortabel. Modellen har ontegrerede hjul, hvilket gør det supernemt at transportere og flytte dampstationene. Slå den sammen og tril den ind under sengen eller ind i skabet.  Vandtanken kan tages af når som helst og fyldes med vand.  Strygeflade 126 x 45 cm. 


Varenummer 100269056
ID 000000000048367901-EA
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig