Spisebordssæt - perfekte og elegante kombinationer

Forny stuen med et smukt spisebordssæt fra Bilka.dk. Vi har gjort det let for dig og sammensat de flotteste og mest populære stole og borde i forskellige stilarter og designs i perfekte kombinationer til stærke priser.

Find et smukt spisebordssæt her

Med et spisebordssæt får du en pakkeløsning med et smukt spisebord og spisebordsstole, der passer perfekt til hinanden. Vores udvalg i forskellige størrelser og stilarter er stort, så du her på siden kan finde et sæt, der passer ind i din boligindretning i dit hjem. Det gælder uanset om du er til den nordiske, klassiske, moderne eller en helt fjerde indretningsstil.

  • Stort udvalg af stilarter
  • Konkurrencedygtige priser
  • Elegante kombinationer

Spisebordet er omdrejningspunktet i langt de fleste husstande. Det er her, familien og alle husets medlemmer samles, og et spisebordssæt bliver med andre ord derfor hurtigt en essentiel del af hverdagen. Af den grund er det vigtigt, at du vælger et bord med god plads og tilhørende stole, der både er behagelige at se på og sidde i.
 

Nemt valg med perfekte kombinationer

Når du vælger en spisebordssæt, skal du ikke bruge mange timer på at finde de perfekte stole til dit nye bord eller lede efter et bord, der passer til dine stole. Det valg har vi nemlig taget for dig. Vi har sammensat stole og borde i elegante kombinationer, så du er med andre ord sikret, at bord og stole passer sammen.
 

Vælg et spisebordssæt med 6 stole

I udvalget finder du forskellige størrelser på både stole og borde. Er I en større husstand eller familie, kan I vælge et længere spisebordssæt med 6 stole. Hvis ikke antallet af stole er nok i det sæt, du har købt, kan du altid købe ekstra stole i samme stil til. Disse finder du i vores store udvalg af spisebordsstole. Alt afhængig af bordtypen, kan du desuden tilkøbe ekstra tillægsplader. Det er især praktisk, når familien eller vennegruppen skal samles, og din normale spisebordslængde bliver for lille. Tillægsplader mv. finder du naturligvis også på Bilka.dk.
 

Køb det rette spisebordssæt på Bilka.dk

Når du har fundet det helt perfekte spisebordssæt til netop dit hjem og dine behov, kan du nemt og hurtigt bestille det hjem fra vores udvalg i dag. Fragten skal du ikke bekymre dig om – den klarer vi for dig, og vi tilbyder desuden 30 dages returret, hvis ikke spisebordssættet lever op til dine forventninger.