Chaiselonger

Med en chaiselong kan du både sidde og ligge godt. Den er stuens bedste siddeplads, hvor du ka’ komme helt ned i tempo. Har du lyst til en afslappende dag eller aften med god siddekomfort? Så er det en chaiselong stol fra Bilka.dk, du skal købe. Se udvalget herunder.

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk*

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

*Køb&Prøv gælder kun ved køb over 1000 kr. og gælder ikke Vipack.

 

Slap af i en skøn chaiselong stol

En chaiselong stol er som indbegrebet af luksuriøs komfort. Chaiselong stolens udformning støtter nemlig din krop optimalt. Det giver dig mulighed for at slappe mest mulig af. Står aftenen på familiehygge foran fjernsynet, eller har du lyst til at læse en god bog? Så er en chaiselong altså lige et hak bedre end sofaen.

  • Moderne design til alle hjem
  • Den giver hygge på bedste vis
  • Støtter din krop med optimal komfort

En chaiselong stol minder lidt om en hjørnesofa. Dog kan du få en chaiselong helt for dig selv og ekstra god komfort. Hvilken skal du have?

Derfor er en chaiselong et godt køb

En af fordelene ved chaiselong stole er, at du kan finde dem i et væld af flotte og stilfulde designs. Det gør dem nemme at indrette i din bolig. Du kan for eksempel vælge at placere den i stuen ved siden af sofaen. Når dit yndlingsprogram kører i fjernsynet, ved du lige præcis, hvor du skal sidde. Ha’ et sofabord ved siden af med lidt forfriskninger på.

  • Du oplever velvære: En hvilestol som en chaiselong stol er ofte formet som et L. Designet kan harmonere med din krop, så du både kan få æstetik, praktik og komfort i samme møbel
  • Passer til mange hjem: De mange designs giver dig mulighed for nemt at skabe et hyggeligt hjørne eller siddeplads. Vælg en model, der passer til resten af farverne i rummet
  • Nem at rengøre: Alt efter materiale kan du nemt tørre benene af med en opvredet klud. Stoffet kan du støvsuge, ligesom du forsigtigt kan fjerne pletter med rensemidler

Skab den bedste krog i hjemmet med en hyggelig chaiselong. Find dit nye møbel i vores online udvalg her på Bilka.dk. Fri fragt ved køb over 1.000 kr.