Velour sofaer

Er du på udkig efter en ny sofa, og har du bestemt dig for, at betrækket skal være i en lækker og blød velourkvalitet? Så er du landet det rigtige sted. Vi er nemlig vilde med det dejlige stof. Du kan tjekke vores store aktuelle udvalg lige herunder.

Se også:

Tilbage til sofaer >

60 produkter
B: 279 x H: 84 x D: 197 cm
Bestillingsvare
9.999 kr.
B: 233 x H: 84 x D: 137 cm
Bestillingsvare
6.999 kr.
B: 156 x H: 85 x D: 82 cm
4.299 kr.
B: 200 x H: 40 x D: 80 cm
2.499 kr.
B: 294 x H: 84 x D: 197 cm
11.999 kr.
B: 52 x H: 75 x D: 22 cm
Fast lav pris
499 kr.
B: 279 x H: 84 x D: 197 cm
Bestillingsvare
9.999 kr.
B: 279 x H: 84 x D: 197 cm
Bestillingsvare
9.999 kr.
B: 294 x H: 84 x D: 197 cm
Bestillingsvare
11.999 kr.

Velour-sofa – et strejf af eksklusivitet

Når du skal vælge, hvilken sofa der fremover skal stå i dit hjem, er det vigtigt, at du sørger for at afdække dit præcise behov, så du får den bedste sofaløsning. Har du allerede bestemt dig for, at det skal være en sofa i velour, skal du stadigvæk overveje f.eks. udformning, design, stil, farve og størrelse. Velour er et blødt og nærmest fløjlsblødt tekstil. Når du vælger en sofa med velourbetræk, tilfører du din boligindretning en snert af eksklusivitet og ekstravagance.

  • Fås i flere forskellige varianter – design, stilarter, farver og størrelser
  • Det bløde og behagelige betræk giver sofaen et luksuriøst look
  • En sofatype, som er ”oppe i tiden” og særdeles trendy

Velour er et fantastisk materiale, som er utroligt velegnet som betræk på en sofa. Det får den til at virke lækker og indbydende og kan i dén grad være med til at løfte det øvrige interiør, hvad enten den skal komplementere dette eller have en kontrasteffekt.

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilken velour-sofa du skal vælge? Hvis du endnu ikke er helt afklaret, er det en god idé at afdække dine præferencer. På den måde kan du skridt for skridt nærme dig en løsning.

  • Funktion: 2,5 sofa, hjørnesofa, U-sofa, sofa med chaiselong, open end sofa, daybed eller evt. sovesofa? Æstetisk, praktisk-funktionel eller en kombination af begge dele?
  • Placering: Hvor skal din nye sofa stå? I stuen, på teenageværelset, i gæsteværelset, i hallen eller i sommerhuset? Alt afhængig af, hvilken model du vælger, kan du indrette dig, så sofa og rum går op i en højere enhed.
  • Størrelse: Det er naturligvis vigtigt, at du har tilstrækkelig med gulvplads til din nye sofa. Gør derfor dig selv den tjeneste at tage målebåndet frem og foretag en opmåling af rummet, inden du bestemmer dig for en model.

Køb din nye velour-sofa på Bilka.dk

Velour fremstilles af forskellige materialer, typisk af bomuld, men undertiden også af kunstfibre eller til den mere eksklusive udgave af silke. Det har ikke den helt store betydning i forhold til anvendelse som betræk på en sofa, hvor den altid vil fremstå fløjlsagtig med en smukt changerende overflade.

Når du har fundet frem til din favorit, bestiller du den nemt og hurtigt online på Bilka.dk. Vi sørger så for levering hjem til dig på din adresse.

Du har naturligvis som altid 30 dages returret.