Bredt udvalg af lædersofaer

En lædersofa er et slidstærkt møbel, som kan holde i mange år. Find din nye lædersofa blandt vores udvalg i forskellige designs - alle i høj kvalitet.

Find den perfekte lædersofa

Er du på udkig efter en sofa? En lædersofa er et godt bud på en behagelig sofa, der er både slidstærk og i høj kvalitet. Når man skal fremstille læder til møbelproduktion, bruges huden fra kalve, okser eller bøfler. Læder er et naturprodukt, og derfor vil du opleve, at der ikke er 2 skind, som er helt ens. En af de største fordele med lædervarer er, at de bliver pænere med tiden – i modsætning til andre stoftyper, hvor slid efter brug gør sofaen grim at se på. Hvis din lædersofa bliver beskidt, kan du nemt rengøre den med en klud.

En lædersofa har blandt andet fordele såsom:

  • Slidstærkt materiale og høj kvalitet
  • Bliver pænere med tiden
  • Nem vedligeholdelse og rengøring.
     

I vores store udvalg af lædersofaer finder du også en, der passer til dit behov. En sofa er en vigtig del af dit hjem, og et møbel du højst sandsynlig bruger en del timer i hver dag. Det er med andre ord et område, hvor du med rette kan investere lidt ekstra – og om ikke andet bruge tid på at finde den helt rigtige model. Det hjælper vi dig med!

Se også:


Er du i tvivl, hjælper vi dig her med at finde den helt rigtige model. 
 

Hvilken model skal jeg vælge?

Der er mange modeller i vores udvalg, så mulighederne er mange. Hvis du er i tvivl om hvilken model, du skal vælge, og hvilke overvejelser, der er en god idé at gøre sig inden køb, kan du læse videre her. Vi giver nemlig en tjekliste til dit sofakøb.
 

  • Vær først og fremmest helt sikker på, hvor stor en sofa, du har plads til. Mål derfor din stue, dit værelse, eller hvor end den skal være, op. Find desuden ud af, hvor i rummet, den kan og skal være placeret.
  • Hvor stor eller lille en sofa du kan vælge, afhænger først og fremmest af, hvor meget plads du har at gøre med. Dernæst skal du overveje brugen – er I mange, der skal sidde i sofaen på én gang? Til en almindelig husstand eller familie, der tæller 4-5 personer eller flere, kan du vælge en af de store modeller. Det samme gælder, hvis du har en stor familie eller vennegruppe, der ofte ligger vejen forbi. Er disse besøg begrænset til et par gange årligt, bør du måske overveje at vælge en mindre, der vil spare dig plads. Tænk derfor på det daglige brug.
  • De forskellige lædersofaer leveres med forskellige typer af ben. Hvilke du skal vælge sofaen med, afhænger af rummets indretning og størrelse. Skal sofaen stå i en mindre stue, kan du med fordel vælge en sofa med høje ben, der virker mindre tungt i et i forvejen lille rum.
     

Vælg en lædersofa med chaiselong

Hvis du ikke har plads til de helt store sofaer, men alligevel har brug for ekstra siddepladser, kan du vælge en lædersofa med chaiselong. En chaiselong-sofa er en komfortabel sofatype, hvor du efter en lang dag, kan smide benene op og læse en god bog eller se en spændende film.
 

Få den bedste komfort med en nakkestøtte

Flere af lædersofaerne i vores udvalg leveres med en nakkestøtte, der giver den ultimative komfort. En nakkestøtte kan nemlig give både aflastning og støtte til dit hoved og nakke. Husk, at du altid kan tilkøbe en passende nakkestøtte ved siden af, hvis du i første omgang har valgt en sofa, hvor den ikke medfølger.
 

Køb din nye lædersofa på Bilka.dk

Find den lædersofa, der passer bedst til dit hjem i vores brede udvalg af kvalitetssofaer. Hvis du er på udkig efter et sofabord til din nye lædersofa, finder du det naturligvis også hos os.