Gule sofaer

Skal boligindretningen optimeres med en ny gul sofa i en fantastisk nuance og i et design, der går godt i spænd med det øvrige interiør? Så tjek vores udvalg herunder.

Gul sofa – et dejligt strejf af sol, varme og glæde

Gul er ikke kun en smuk og lys farve, som minder mange af os om skønne feriedage, sol og sommer. Det er en farve, som i dén grad er gået hen og blevet en del af moderne boligindretning. Den egner sig fabelagtigt til at bringe mere eller mindre kontrast ind i et rum og pifte det op på en let og nærmest ekstravagant måde, som ikke ret mange farver formår.

  • Fås i forskellige varianter – design, stilarter, materialer og størrelser
  • Vælg mellem flere flotte gule nuancer
  • Brug den til at komplementere eller tilføre indretningen et friskt pust

Gule møbler hører ikke til blandt de møbler, som der står flest af i de danske hjem, og det er faktisk ærgerligt. Den gule farve er fantastisk til at få et rum til at fremstå unikt, og der skal slet ikke så meget til. Det er vigtigt ikke at undervurdere betydningen af kontrast. Det er nemlig ofte i detaljen, at løsningen skal findes. En enkelt sofa eller stol, lækker brugskunst, bløde plaider og/eller flotte puder – mulighederne er mange, og flere af dem finder du hos os.
 

Hvad skal jeg vælge?

Har du svært ved at vælge, hvilken sofa der fremover skal stå i dit hjem? Så skyldes det måske, at du vil være 100 % sikker på, at den gule sofa du vælger, har den helt rigtige nuance i forhold til det øvrige interiør? Det er fuld forståeligt. Der skal ikke rammes ret meget forbi, før helhedsindtrykket kan virke rodet og helt forkert.

Det kan du som oftest undgå ved at tjekke billederne af den enkelte sofa. Ved flere modeller finder du et foto af en tekstilprøve, som du kan zoome ind på og forstørre. På den måde får du en god fornemmelse af farven.

Det er en god idé også at afdække dit behov i forhold til andet end farven på din nye sofa. Sæt dig godt tilrette med en pen og et stykke papir, og nedskriv de præferencer, som du har. Så går det som regel meget nemmere med at finde frem til den rette.
 

Køb din nye gule sofa på Bilka.dk

Gul er ikke kun gul. Vi har derfor sofaer i mange flotte nuancer. Når du har fundet din favorit, bestiller du den online på Bilka.dk.

Du har naturligvis som altid 30 dages returret, hvor du kan bytte eller returnere.