Sofaer

Er du på udkig efter en ny sofa til stuen, så finder du her på Bilka.dk et stort udvalg, og vi har mange forskellige typer, stile og farver at vælge imellem. Du finder blandt andet 2 og 3 personers sofaer, hjørnesofaer, sofaer med chaiselong, sovesofaer, lædersofaer, stofsofaer og meget andet. Så gå på opdagelse lige her og find din nye sofa blandt vores store udvalg.

Indret stuen med stil og hygge
Sofaborde

Moderne og funktionelle linjer kendetegner vores udvalg af sofaborde, så du kan give stuens hyggehjørne et smukt udtryk.

Se hele udvalget her
Skind Galleri
 

Stort udvalg af sofaer

Sofaen som familiens samlingspunkt

For mange familier er sofaen stuens faste samlingspunkt, hvor mange hyggestunder tilbringes foran fjernsynet eller med en god bog. Derfor er det også vigtigt, at sofaen opfylder jeres behov og ønsker, så I kan få stor glæde af stuens nye møbel. Er du i tvivl om, hvilken sofa du skal vælge, så har vi her på siden samlet en række gode råd før købet, så du kan vælge den helt rette sofa til jer. Du kan både finde informationer om materiale, opbygning og tips til, hvordan du finder frem til lige netop den sofa, som passer til din bolig. Klik ind på vores guides ovenfor og lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige sofa til dig.

Kan jeg se alle sofaerne i mit nærmeste Bilka Hypermarked?

Udvalgte Bilka Hypermarkeder har et mindre udvalg af møbelsortimentet udstillet. Det er derfor ikke alle møbler, du kan se eksempler på i Hypermarkederne. Vi sælger sofaer på Bilka.dk eller via tablets i Bilka Hypermarkederne. Da vi har et stort udvalg af sofaer, har vi valgt ikke at udstille dem alle. Dog kan du altid se månedens sofa i din nærmest Bilka (undtaget Hillerød og Slagelse). For at give dig sikkerhed i dit køb af sofa på Bilka.dk, har vi et "Prøv og Køb" koncept. Dette betyder, at du kan købe og prøve en sofa, og hvis du ikke er tilfreds med den, kan du kvit og frit levere den tilbage inden for 30 dage. Læs mere om Køb og prøv her.

På udkig efter tilbehør til sofaen?

Vi fører også en række tilbehør til din nye sofa såsom tæpper, borde, pyntepuder og pyntegenstande, så lad dig inspirere af vores mange tilbehørskategorier og lad den gode stil flytte ind.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies