Sengegavl 180

Overvejer du at købe en sengegavl med en bredde på 180 cm? Så er du kommet til det helt rette sted. På Bilka.dk finder du noget af det absolut nyeste inden for sengegavle. Vi udvider hele tiden med nye modeller af høj kvalitet. Tjek vores udvalg herunder.

Én sengegavl på 180 cm – mange fordele

Der er ingen tvivl om, at mange bliver overrasket over, at et så enkelt sengetilbehør kan have så mange positive egenskaber. Det er også en af grundene til, at sengegavle er blevet en fast del af sovemiljøet hos mange. De har ikke kun en æstetisk funktion, men herudover også flere praktisk-funktionelle. På Bilka.dk finder du masser af inspiration til indretningen i dit soveværelse og selvfølgelig også din nye sengegavl 180 cm.

  • Fås i flere varianter, design og materialer

  • Har flere funktioner – både æstetisk og praktisk/funktionelt

  • Kan kombineres med andet lækkert tilbehør til dit soveværelse her fra shoppen

Sengegavle var i mange år en fast bestanddel af sovemiljøet i mange danske hjem. Efter i en periode at have været knap så udbredt, er de vendt tilbage for fuld kraft. 

Hvilken sengegavl skal jeg vælge?

Har du også besluttet dig for at købe en sengegavl til dobbeltsengen? Er du dog ikke helt afklaret i forhold til, hvilken model du skal vælge? Den perfekte løsning afhænger af det formål, som den skal have.

  • Æstetisk: Med sin centrale placering og størrelse kan den ikke undgå at tiltrække masser af positiv opmærksomhed. Uanset, om du vil komplementere resten af interiøret, eller du ønsker at bringe nyt liv ind i dit sovemiljø, er en sengegavl en enkel løsning, som er nem at indrette sig med.

  • Praktisk-funktionelt: Ligger du op ad en kold væg, hvor du ligefrem kan mærke kulden krybe ned i sengen og derfor har svært ved at få varmen og finde nattero? Holder du af at slappe af med en god bog eller en dejlig film, inden du skal sove, men synes du, at det er svært at sidde komfortabelt? Har du før haft en nusset væg ved hovedenden, og synes du, at det er både grimt og virker uhygiejnisk? Med en af vores smukke sengegavle får du en løsning på alle tre problemer – nemt, hurtigt og bekvemt.

 

Køb din nye sengegavl på 180 cm på Bilka.dk

Har du kigget dig om og fundet frem til din nye sengegavl 180 cm? Så bestiller du den nemt og bekvemt online på Bilka. Herefter sørger vi for, at du får den leveret hjem på din adresse. Du kan også gå på opdagelse i vores store sortiment af senge, som passer til din sengegavl.

Foretrækker du at afhente den i et af vores mange varehuse, kan det naturligvis også lade sig gøre. Uanset, hvilken løsning du vælger, får du som sædvanlig ubegrænset returret.