Sengegavle i mange designs til soveværelset

Hos Bilka.dk finder du de flotteste sengegavle i mange skønne designs for enhver smag og til alle behov. Vælg imellem sengegavle i flere forskellige størrelser og modeller her, og bestil din favorit i dag til en skarp pris online.

Tilbage til tilbehør >

 

16 produkter

En smuk sengegavl sætter prikken over i’et

En sengegavl er både praktisk og æstetisk på én og samme tid, og i sortimentet hos Bilka.dk kan du finde sengegavle i flere forskellige størrelser, herunder sengegavle på 140 cm, sengegavle på 160 cm og sengegavle på 180 cm. Du kan dermed altid finde en sengegavl, der passer til størrelsen på din seng. En sengegavl har følgende fordele:

  • Giver et luksuriøst og hotelagtigt udtryk til dit soveværelse
  • Behagelig at sidde op ad, når du vil læse i sengen, inden drømmeland kalder
  • Den er æstetisk og giver et friskt pust til den traditionelle indretning af soveværelset

Savner du ”det lille ekstra” i dit soveværelse, kan en sengegavl meget vel være lige det, der sætter prikken over i’et og gør hele forskellen. Dit soveværelse bliver mere hyggeligt, og der skabes en næsten hotelagtig stemning i rummet, der giver anledning til at slappe helt af og koble godt af efter en lang dag. Trænger du til fornyelse i soveværelset, er en sengegavl således et godt valg, og du kan vælge imellem mange forskellige modeller her på siden. Suppler med vores øvrige produkter til soveværelset her, hvor du finder alt, hvad du skal bruge for at kunne indrette et lækkert og behageligt sovemiljø, hvor du har lyst til at gå til ro om aftenen.

Find en sengegavl, der matcher dine drømme

Med sengegavle i mange forskellige stilarter skulle der være rig mulighed for, at du kan finde din nye sengegavl her hos os. En sengegavl er på én gang stilren og enkel og tiltrækker sig samtidig masser af positiv opmærksomhed. Den er dragende og skaber et anderledes udtryk i rummet, der gør dit soveværelse helt unikt. Din seng vil virke endnu mere tiltrækkende og behagelig, end den allerede er i forvejen, og det vil være svært ikke at få lyst til at lægge dig godt til rette.

Vælg din nye sengegavl online, og bestil den hos Bilka.dk i dag

Find en sengegavl her i sortimentet, der gør dit soveværelse endnu hyggeligere at opholde sig i. Vælg imellem modeller i mange flotte farver og designs, og læg din bestilling i dag med bare få klik her på siden. Når du har lagt din bestilling, går der ikke længe, før din sengegavl lander hjemme hos dig, hvor du kan få den monteret med det samme, så du kan se, hvordan den passer ind i dit soveværelse. Køb den her, så du kan begynde at glæde dig!