Sengerammer med opbevaring

En sengeramme med opbevaring er smart, når der skal frigives ekstra gulvplads. Her kan opbevares alt fra sengetøj, dyner og puder til en masse legetøj. Find vores udvalg herunder.

Sov som en drøm med en sengeramme med opbevaring

Til små værelser og børneværelser er en sengeramme med opbevaring en helt ideel løsning. Med dette smarte 2-i-1-møbel får du nemlig både et skønt sted at sove og en praktisk og pladsbesparende opbevaringsløsning. Og så behøver du aldrig mere at tænke på at støvsuge under sengen! Bestil din sengeramme fra Bilka.dk, og glæd dig til:

  • Mange flotte og børnevenlige design
  • Sengerammer i god kvalitet
  • God plads til opbevaring af dyner, puder og legetøj

 

Vil du sove som en drøm? Så kræver det selvfølgelig også noget skønt og blødt sengetøj. På Bilka.dk finder du selvfølgelig både sengetæpper samt dyner og puder til hele familien, så I alle er sikret en god søvn.

 

Sådan vælger du en sengeramme med opbevaring

En sengeramme med opbevaring er et helt ideel valg til børneværelset. Børneværelser fungerer nemlig som regel som både soveværelse og legerum i ét, og dermed skal der være plads til mere på de givne kvadratmetre. Derfor er det selvfølgelig super praktisk at kunne pakke tæpper, bøger eller legetøj væk under sengen.

Er du på udkig efter en sengeramme med opbevaring til din lille guldklump, får du her nogle gode tips til, hvordan du vælger den helt rigtige model:

  • Størrelse: Har din søn eller datter allerede en madras, I vil genbruge? Så skal du sørge købe en sengeramme med de samme mål. Ellers kan du altid finde en god børnemadras i vores webshop.
  • Motiv: Er dit barn helt vild med f.eks. biler eller prinsesser. Så ville det måske være et hit med en seng, der afspejler disse interesser. Du kan selvfølgelig også vælge en mere neutral ensfarvet model. Eventuelt kan du jo give dit barn lov til at dekorere den med klistermærker.
  • Design: Hvis din søn eller datter er bange for at falde ud af sengen om natten, er det ofte en god idé at finde en sengeramme med sengehest. Det vil nemlig gøre dit barn mere roligt og fremme den gode søvn.

 

Bestil sengerammer med opbevaring fra Bilka.dk

Lad dit barns drøm gå i opfyldelse, og forær det en flot sengeramme med opbevaring fra vores webshop i dag. Når du bestiller fra Bilka.dk, kan du glæde dig til gratis levering på alle ordrer over 1.000 kr. samt ubegrænset returret. Dermed har I god tid til at teste, om den nye sengeramme passer til dit barns behov.