Sengerammer 90x200

En sengeramme i målene 90x200 er ideel til singler, teenagere eller til gæsteværelset. Rammen har nemlig den helt perfekte størrelse til én person. Og takket være den kompakte størrelse er den nem at få til at passe ind i selv ganske små rum. 

En sengeramme til den gode søvn

Indretningen i dit soveværelse har stor betydning for kvaliteten af din nattesøvn. Hvis du sørger for at omgive dig med ting, der skaber ro og harmoni, vil du nemlig have meget lettere ved at falde i søvn om aftenen. Det er netop derfor, at en sengeramme 90x200 skaber rammen for den gode søvn. Og køber du din sengeramme på Bilka.dk, kan du forvente:

  • Et udvalg af forskellige design
  • En sengeramme i et praktisk og kompakt format
  • Høj kvalitet

Mangler du gode idéer til indretningen af dit soveværelse? Så kan vi anbefale, at du tager et kig på vores udvalg af lækre sengetæpper og pyntepuder. Vi har selvfølgelig også mange andre spændende møbler til dit soveværelse. Klik dig blot rundt i vores webshop og få masser af inspiration. 

Sådan vælger du den rigtige seng

Hvad er den rigtige seng for dig? Ja, først og fremmest er det en seng, der lever op til dine krav og behov. Ud over sengerammens størrelse, er der dog også nogle andre faktorer, du bør tage med i dine overvejelser:

  • Design: En sengeramme er et møbel, du med høj sandsynlighed vil bruge stort set dagligt i mange år frem. Derfor er det vigtigt, at du vælger en model, der passer til din stil og komplimenterer dit soveværelses øvrige interiør. Det er altså vigtigt at have øje for designet og de små detaljer, når du skal træffe dit valg.
  • Antal personer: Hvor mange personer skal kunne sove i din seng? En sengeramme 90x200 passer perfekt til en enkelt madras, og er derfor det oplagte valg til dig, der hovedsaligt sover alene. Skal der også være plads til din kæreste eller dit barn i sengen? Så kan du med fordel gå efter et lidt bredere format.
  • Plads: Har du et soveværelse med begrænset plads, eller skal din seng stå på et teenageværelse eller kollegieværelse, der også bliver brugt som opholdsrum om dagen. Så kan det være en idé at kigge efter en sengeramme med indbygget opbevaring. Dermed vil du nemlig få ekstra opbevaringsplads til f.eks. dyner, puder og sengetøj.

Sengerammer 90x200 – køb din i dag

Gør noget godt for din søvn i dag, og bestil din sengeramme 90x200 hjem fra Bilka.dk. Når du bestiller for over 1.000 kr., betaler vi fragten. Vi giver dig også 30 dages returret, så du har god tid til at afprøve din nye seng.