Sengerammer 160x200

Uanset om du går efter en eksklusiv hotelstil, romantisk idyl eller stringent minimalisme i dit soveværelse, vil den rigtige sengeramme være det, der sætter prikken over i’et på det samlede look. På Bilka.dk finder du sengerammer i 160x200 i mange stilarter og design. 

Sov med stil med en passende sengeramme

Er du på udkig efter en ny, smuk sengeramme i størrelse 160x200, som kan fuldende indretningen på dit soveværelse? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her på Bilka.dk har vi nemlig et væld af sengerammer i forskellige farver, materialer og design, så du kan sove med stil. Og køber du her, kan du se frem til:

  • Et stort sortiment og mange valgmuligheder
  • En bedre søvn
  • Høj kvalitet

En sengeramme skaber rammen for den gode søvn, men den fungerer selvfølgelig ikke alene. Mangler du en lækker springmadras eller futon-madras, der kan sende dig op i den syvende himmel? Det finder du selvfølgelig også i vores webshop. 

Hvilken sengeramme 160x200 skal jeg købe?

En god søvn er fuldstændig vital for en god livskvalitet. Og vi kan vel alle nikke genkendende til, hvor ødelæggende det kan være for hverdagen, når vi i perioder sover dårligt eller simpelthen bare for lidt.

Heldigvis kan du selv hjælpe søvnen lidt på vej. Sørger du for at skabe behagelige og rolige omgivelser i dit soveværelse, vil du nemlig have lettere ved at slappe af.  Og dermed er du allerede ét skridt tættere på drømmeland.

Mangler du en god sengeramme i størrelse 160x200, som kan fuldende stilen i dit soveværelse? Så få lidt inspiration her: 

  • Design: Først og fremmest er det vigtigt, at du vælger et design, der passer til det overordnede udtryk, du ønsker at skabe i soveværelset. Tænk også på, at det skal være et design, som får dig til at føle dig rolig og afslappet.
  • Højde: Foretrækker du at sove tæt på gulvet, eller kan du bedre lide en lidt højere seng. På Bilka.dk finder du sengerammer i mange forskellige højder, så der er noget for enhver smag.
  • Justering: Kan du godt lide, at din sengs ryglæn kan rejses op, f.eks. når du skal læse eller se tv? Så kig efter en sengeramme, som har en justerbar ryg.

Prøv din sengeramme 160x200 i 30 dage

Hos Bilka.dk har vi et stort udvalg af moderne og stilfulde sengerammer i størrelse 160x200. Er du på udkig efter den helt rigtige sengeramme til dit soveværelse, vil du altså nemt kunne finde den her. Tilmed får du god tid til at prøve din nye sengeramme derhjemme. Hos Bilka.dk får du nemlig altid 30 dages returret, uanset hvad eller hvor meget du bestiller.