Sengerammer 140x200

Føler du dig ofte træt og uoplagt i hverdagen? Så er det måske på tide at investere i en ny seng. Og med en sengeramme i størrelse 140 x 200 får du en skøn halvandenmandsseng, som du rigtig kan brede dig i. Se vores udvalg nedenfor og bliv inspireret!

En god sengeramme giver bedre livskvalitet

De fleste af os kender til følelsen af at sove dårligt. Og har du svært ved at falde i søvn, vågner du for tidligt, eller er din søvn usammenhængende, fordi du ligger dårligt? Så er det nok på tide at investere i en ny seng. Og med en sengeramme i størrelse 140x200 kan du få en skøn søvn, så du kan møde hverdagens udfordringer med friskt mod. Køb den på Bilka.dk og se frem til:

  • En seng, der er stor nok til en voksen og et barn
  • Mange flotte modeller at vælge mellem
  • En seng af høj kvalitet, som kan holde år efter år

På Bilka.dk kerer vi os om din gode søvn. Derfor har vi samlet alt, hvad du har brug for til soveværelset på ét og samme sted. F.eks. finder du et stort udvalg af super lækkert sengetøj og praktiske kuvertlagner

Passer en sengeramme 140 x 200 til dig?

Vidste du, at vi i gennemsnit spenderer en tredjedel af vores liv i sengen? Her er altså tale om et af de allermest essentielle møbler, du kan eje, og af den grund er det naturligvis vigtigt, at du vælger din seng med omhu. Er du i tvivl, om en sengeramme i størrelse 140x200, er det rigtige valg for dig? Hvis du kan genkende dig selv i en af de nedenfor skitserede typer, vil svaret højst sandsynligt være ja!

  • Teenageren: Er du teenager, og har du ind i mellem venner eller veninder med hjemme og sove hos dig? Med en sengeramme på størrelse 140x200 er der nemlig fin plads til, at der indimellem kan sove to personer i sengen.
  • Den enlige forælder: Foretrækker du at sove i samme seng som din søn eller datter? I en halvandenmandsseng kan en voksen og et mellemstort barn sagtens sove dejlig komfortabelt.
  • Dig, der kan lide plads: Synes du, at en konventionel enkeltmandsseng er en smule trang? Med en sengeramme i 140x200 får du en forholdsvis pladsbesparende seng, men med god plads til at brede dig i.

Prøv din sengeramme i størrelse 140x200 i 30 dage

Vil du have en bedre søvn? Så bestil din sengeramme i størrelse 140x200 fra Bilka.dk i dag. Og skulle den af en eller anden grund ikke leve op til dine forventninger, kan du selvfølgelig frit returnere den i op til 30 dage efter dit køb.