Sengerammer

En sengeramme sætter et stilet og dekorativt præg på dit soveværelse, hvor du kan skabe lige nøjagtigt det udtryk og den stil, som du ønsker i soveværelset. Herunder finder du vores brede udvalg. 

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk*

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

*Køb&Prøv gælder kun ved køb over 1000 kr. og gælder ikke Vipack.

 

Sengeramme til soveværelset

Skal du have ny seng til soveværelset eller børneværelset? Med en sengeramme har du et dekorativt valg af seng, der vil pynte i dit soveværelse. Sengerammer fås nemlig i et væld af udgaver, der passer til forskellige stilarter. Det er derfor også en oplagt mulighed for at lave lidt om i dit soveværelse, da du med sengerammen kan ændre det udtryk, du i forvejen har i dit soveværelse. Det er med andre ord din mulighed for at få det soveværelse, som du drømmer om!

  • Dekorativt og stilfuldt valg af seng

  • Vælg imellem forskellige stilarter

  • Findes i mange typer og størrelser

Her på siden finder du vores brede udvalg af flotte sengerammer. Der er mange varianter at vælge imellem i forskellige prisklasser, så der findes også en sengeramme, der passer til din stil og til det budget, som du har. Der er ligeledes flere størrelser at vælge imellem. Det gælder store dobbeltsenge, men også de lidt mindre trekvartsenge, der både kan bruges til en stor enmandsseng, men også har plads nok til to.

Husk madrassen

Når du køber en sengeramme til soveværelset, skal du være opmærksom på, at madrassen ikke medfølger. Hvis ikke du allerede har den derhjemme, skal du derfor huske at du skal købe en madras med i samme omgang. Er du i tvivl om, hvilken madras du skal vælge? Du kan blive meget klogere på hvilken madras, der er den rette type for dig i vores madras- og sengeguide. Har du allerede en madras? I så fald kan du naturligvis også vælge sengerammen efter dét.

Køb en sengeramme på Bilka.dk i dag

Når du køber den her fra Bilka.dk, kan du være sikker på at få en sengeramme, der ikke bare er dekorativ, men også udført i en høj kvalitet. Er det i stedet en anden type seng, som du er på udkig efter? Vi har Danmark største vareudvalg, så det er naturligvis ikke kun sengerammer, som du finder hos os. Se hele vores brede udvalg af senge, hvor du finder alle forskellige typer og slags.

Hvis valget volder dig besvær, kan du få hjælp og gode råd hertil i vores guide til valg af seng. Find din drømmeseng og bestil den online på Bilka.dk i dag. Vi leverer uden beregning ved køb over 1.000 kr. og giver dig ubegrænset returret i tilfælde af, at varen ikke lever op til dine forventninger.