Gæsteseng – en nem og praktisk løsning

Det er de færreste der har et decideret gæsteværelse. Skal du have overnattende gæster, er en praktisk gæsteseng, som er både nem at gøre klar og flytte rundt med derfor uundværlig. Med en af vores gæstesenge får du en løsning, som kan tages frem, når der er behov for det og pakkes sammen og opbevares, når gæsterne tager afsted igen. Mangler du noget lækkert sengetøj til sengen eller luftmadrasser, finder du det naturligvis også på Bilka.dk.

Tilbage til senge >

33 produkter
190 x 135 x 20 cm
111 kr. 149 kr.
200 x 150 x 30 cm.
319 kr. 349 kr.
180 x 75 x 20 cm
69 kr. 99 kr.
200 x 80 x 30 cm
211 kr. 249 kr.
Luftmadras med indbygget elektrisk pumpe
299 kr.
Klassisk fodpumpe
99 kr.
Klassisk fodpumpe
60 kr.
Luftmadras med indbygget elektrisk pumpe
299 kr.
Luftmadras med indbygget elektrisk pumpe
249 kr.
Luftmadras med indbygget elektrisk pumpe
249 kr.
Inklusiv 3 studser
49 kr.
Anvendes til oppumpning eller udsugning af luft
99 kr.

Gæstesenge

Har du brug for en ekstra seng eller to til overnattende gæster? Vi har et bredt udvalg af billige gæstesenge til gæsteværelset samt sammenklappelige gæstesenge, der er lige til at slå ud i stuen, eller hvor end, der er plads. Find de gæstesenge, som du har behov for, og bestil dem hjem online her på Bilka.dk.
 
Overnattende gæster er både hyggeligt og også ofte en nødvendighed, hvis du bor langt fra venner og familie. Men hvor skal gæsterne sove? Måske du har et gæsteværelse dedikeret særligt til overnattende gæster, men det kan også sagtens være, at pladsen er trang, og du selv skal bruge alt den nødvendige plads i hverdagen. Uanset hvordan din situation ser ud, har vi den rette type af gæsteseng til dig.
 
Vi har sammenklappelige gæstesenge, der er lige til at pakke sammen og gemme væk, når de ikke er i brug. Mange af vores gæstesenge minder om luftmadrasser, der kan pustes op med en pumpe. Nogle har indbygget pumpe, imens andre skal pumpes med en separat pumpe.  

Få plads til overnattende gæster med en gæsteseng

Med en eller flere gæstesenge kan du tilbyde komfortabel overnatning til venner og familie, der kommer på besøg. Sommetider er det nemmere at slappe af og nyde tiden sammen, når gæsterne ikke skal tænke på at køre hjem eller nå den sidste afgang med offentlig transport, og derfor er det rart at have en gæsteseng klar, der er lige til at finde frem, når det er tid til at gå til ro.
 
Hos Bilka.dk kan du nemt finde en billig gæsteseng til dine behov, så dine gæster ikke skal sove direkte på gulvet. Et fint alternativ til en gæsteseng kan eksempelvis være et liggeunderlag, men dine gæster vil uden tvivl sove bedst på en gæsteseng med en komfortabel madras. Husk også ekstra puder og dyner samt sengetøj og lagner til overnattende gæster, eller hav soveposer klar i skabet, så dine gæster kan få en god nats søvn. 

Køb en eller flere billige gæstesenge online på Bilka.dk

Mangler du gæstesenge, og vil du gerne have dine gæstesenge til en god pris? Så tag et kig på udvalget af gæstesenge online her på siden, og find de gæstesenge, der passer bedst til din bolig og til dine aktuelle behov. Når du har fundet den perfekte gæsteseng, er det tid til at lægge din bestilling. Klik en gæsteseng hjem med hurtig levering og fri fragt  ved køb for over 1000 kr.
 
Hos Bilka.dk har vi altid 30 dages fuld returret på alle produkter købt online, så du skal aldrig være bange for at gøre et fejlkøb. Du kan altid returnere din købte gæsteseng igen og eventuelt bestille en anden gæsteseng hjem, der passer bedre til dine behov. Køb din gæsteseng i dag. Vi glæder os til at sende den afsted til dig!