Gæsteseng - en nem og praktisk løsning

Med en af vores gæstesenge får du en praktisk løsning, når du har overnattende gæster, der nemt kan pakkes væk igen. Du finder vores udvalg her på siden.

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk*

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

*Køb&Prøv gælder kun ved køb over 1000 kr. og gælder ikke Vipack.

 

Senge guides

HVILEN SENG SKAL JEG VÆLGE?

Er du på udkig efter en ny seng, men er du i tvivl om hvilken en du skal vælge? I denne guide giver vi dig gode råd og overvejelser før du køber din seng.

Guides til senge

Du sover næsten en tredjedel af dit liv. Der er ingen tvivl om, at det er vigtigt at have den rigtige seng. Sengen er fundamentet til en god nats søvn og netop derfor kan du findes vores senge-guides her. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige seng, til en super skarp pris.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.

Gæstesenge

Har du brug for en ekstra seng eller to til overnattende gæster? Vi har et bredt udvalg af billige gæstesenge til gæsteværelset samt sammenklappelige gæstesenge, der er lige til at slå ud i stuen, eller hvor end, der er plads. Find de gæstesenge, som du har behov for, og bestil dem hjem online her på Bilka.dk.

Overnattende gæster er både hyggeligt og også ofte en nødvendighed, hvis du bor langt fra venner og familie. Men hvor skal gæsterne sove? Måske du har et gæsteværelse dedikeret særligt til overnattende gæster, men det kan også sagtens være, at pladsen er trang, og du selv skal bruge alt den nødvendige plads i hverdagen. Uanset hvordan din situation ser ud, har vi den rette type af gæsteseng til dig.

Vi har sammenklappelige gæstesenge, der er lige til at pakke sammen og gemme væk, når de ikke er i brug. Mange af vores gæstesenge minder om luftmadrasser, der kan pustes op med en pumpe. Nogle har indbygget pumpe, imens andre skal pumpes med en separat pumpe.

Få plads til overnattende gæster med en gæsteseng

Med en eller flere gæstesenge kan du tilbyde komfortabel overnatning til venner og familie, der kommer på besøg. Sommetider er det nemmere at slappe af og nyde tiden sammen, når gæsterne ikke skal tænke på at køre hjem eller nå den sidste afgang med offentlig transport, og derfor er det rart at have en gæsteseng klar, der er lige til at finde frem, når det er tid til at gå til ro.

På Bilka.dk kan du nemt finde en billig gæsteseng til dine behov, så dine gæster ikke skal sove direkte på gulvet. Et fint alternativ til en gæsteseng kan eksempelvis være et liggeunderlag, men dine gæster vil uden tvivl sove bedst på en gæsteseng med en komfortabel madras. Husk også ekstra puder og dyner samt sengetøj og lagner til overnattende gæster, eller hav soveposer klar i skabet, så dine gæster kan få en god nats søvn.

 

Køb en eller flere billige gæstesenge online på Bilka.dk

Mangler du gæstesenge, og vil du gerne have dine gæstesenge til en god pris? Så tag et kig på udvalget af gæstesenge online her på siden, og find de gæstesenge, der passer bedst til din bolig og til dine aktuelle behov. Klik en gæsteseng hjem med hurtig levering og fri fragt ved køb for over 1000 kr.

Hos Bilka.dk har vi ubegrænset returret på alle produkter købt online, så du skal aldrig være bange for at gøre et fejlkøb. Du kan altid returnere din købte gæsteseng igen og eventuelt bestille en anden gæsteseng hjem, der passer bedre til dine behov. Køb din gæsteseng i dag. Vi glæder os til at sende den afsted til dig!