Sengerander

En sengerand til dit barns tremmeseng kan skærme af for lys og lyd fra omverdenen og ikke mindst forebygge uheld imellem sengens hulrum. Find den i forskellige udgaver her på siden.

Sengerand til tremmesenge – for den bedste nattesøvn

Sover dit barn i tremmeseng – men har en urolig nattesøvn? Hvis det er tilfældet, kan en sengerand være svaret på dine bønner. Med en sengerand, der rent beset er et klæde, der monteres i sengen og dækker hulrummene mellem tremmer til, kan du skærme af for lyd, lys og omverdenen. På den måde bliver sengen et hyggeligt sted for dit barn. Resultatet er, at langt de fleste børn vil kunne sove mere roligt og få en bedre nattesøvn. En anden væsentlig fordel ved at påsætte en sengerand på dit barns tremmeseng er, at den beskytter mod at dit barn får arme og ben i klemme imellem tremmerne.

Udover at kunne forbedre nattesøvnen på forskellige måder, er en sengerand også meget dekorativ at have omkring tremmesengen. Sengerande fås i mange designs og med forskellige motiver, så der er mulighed for at skabe lige præcis det udtryk og den (hyggelige) stemning, man ønsker der skal være på børneværelset.

  • Beskytter barnet mod at sidde fast i tremmesengens hulrum
  • Skærm af for lyd og lys – og giv dit barn en bedre nattesøvn
  • Forskellige designs og motiver at vælge imellem

Du finder en sengerand til dit barns tremmeseng her på Bilka.dk, hvorfra du kan bestille den hjem til børneværelset online i dag.
 

Vælg en sengerand med musik og lys

Et alternativ til den almindelige sengerand er en variant, der har både musik og lyd i sig. En sådan har forskellige lys- og lydindstillinger, der bl.a. betyder, at sengeranden kan spille op til 30 minutters beroligende musik og naturlige lyde – og den dertilhørende projektor giver et dæmpet og afslappende lys, hvilket hjælper dit barn med at falde i søvn.
 

Bestil en sengerand til børnesengen i dag

Gør både dit barn, dig selv og husroen en tjeneste og køb en sengerand, der giver dit barn en god nattesøvn. Det kommer hele huset til gode! Vælg den farve, der matcher behov og børneværelse bedst og bestil den hjem online i dag. Vi leverer fragtfrit, når du køber varer på Bilka.dk for 1.000 kr. – og giver dig desuden 30 dages returret i tilfælde af, at varen eller varerne ikke lever op til dine forventninger. Er du også på udkig efter en ny børneseng, babymadras eller lignende? Find det hele i vores udvalg af senge og madrasser til både store og små børn. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har nemlig alt, du skal bruge!