Senge 140x200

En trekvartseng er et godt valg til dig, som ønsker masser af plads at brede dig på, men også til dig der trods begrænsede kvadratmeter gerne vil have en seng, der er bred nok til to. Tjek vores udvalg af senge i størrelsen 140 x 200 cm herunder.

Tilbage til alle senge >

68 produkter
Inkl. Nordisk Fjer T30 memoryskum topmadras
1.899 kr.
Inkl. Nordisk Fjer T30 memoryskum topmadras
1.799 kr.
Inkl. Nordisk Fjer T30 memoryskum topmadras
1.799 kr.
Inkl. topmadras og stålben
5.999 kr.
Inkl. topmadras og stålben
9.999 kr.
Fås i flere størrelser
7.999 kr. - 9.999 kr.
Fås i 2 varianter
Eksklusiv og praktisk seng med opbevaringsrum
3.999 kr.
Inkl. topmadras og hvide træben
6.128 kr.
Inkl. topmadras og ege træben
6.128 kr.
Fås i flere størrelser
4.499 kr. - 4.999 kr.
Fås i 2 varianter
Fås i flere størrelser
5.999 kr. - 6.999 kr.
Fås i 2 varianter
Fås i flere størrelser
5.999 kr. - 6.999 kr.
Fås i 2 varianter

Én 140x200 seng – flere anvendelsesmuligheder

Med en af vores flotte trekvartsenge får du en seng, som du kan bruge såvel i soveværelset og i børne- og teenageværelset som i gæsteværelset. Det er kort sagt en fornuftig investering, hvad enten du har brug for en stor enkeltseng eller en mindre dobbeltseng. I vores sortiment af senge på 140 x 200 cm finder du sikkert den seng, som kan være med til at sikre dig en fantastisk nattesøvn.

  • Stort udvalg i mange forskellige modeller, design og stilarter
  • Fås både som komplette sengesæt med madras og som sengerammer uden madras
  • Mulig at kombinere med diverse sengegavle, sengeben og/eller sengemeder her fra shoppen

Det er vigtigt at sove godt, så du får energi og kræfter til at fungere optimalt i hverdagen. Nogle processer i hjernen sker udelukkende, når du sover.

Forudsætningen for at du får nok af den vigtige sunde søvn er, at du har en god seng. Den kan du med stor sandsynlighed finde hos os.

Hvad skal jeg vælge?

Vi ved, hvor svært det kan være at finde frem til den seng, som fremover skal være en central del af dit sovemiljø. For at gøre det nemmere at tage den helt rigtige beslutning anbefaler vi, at du sætter lidt tid af til at afdække dit behov

Vi har samlet et par fokuspunkter, som er værd at være opmærksom på.

  • Design/stil: Skal din nye seng matche dit nuværende interiør, eller skal den være med til at bringe et frisk pust ind i indretningen? Foretrækker du en bestemt stilart, eller har du din helt egen personlige og unikke stil? Se dig om herinde, vi har en seng til de fleste.
  • Funktionalitet: Vil du have en helt almindelig seng uden diverse ekstrafunktioner, eller har du brug for en lidt eller noget mere avanceret sengetype? Er vi ovre i en sengeramme uden madras eller måske en boxmadras? Måske har du specielle behov i forhold til fysiske udfordringer og er derfor interesseret i en af vores superfunktionelle kontinental- eller elevationssenge? Mulighederne er mange, så der findes helt sikkert mindst én model til dig.

Køb din nye seng 140 x 200 på Bilka.dk

Smag og behag – og behov – er individuel. Vi har derfor mange forskellige senge i størrelsen 140 x 200 cm i vores sortiment og forhåbentlig en sengeløsning til dig.

Bestiller du din nye seng på Bilka.dk, har du 30 dages returret.