Rullemadrasser 120x200

Er du på udkig efter en rullemadras i størrelsen 120x200 til en større enkeltseng eller en mindre trekvartseng? Her i shoppen har vi rullemadrasser i alle størrelser fra førende producenter, og du er derfor altid garanteret topbeskyttelse af din spring- eller boxmadras. 

Rullemadras 120x200 – beskyttelse og komfort

Med en af vores fantastiske rullemadrasser kan du i løbet af ingen tid sikre dig et rent og hygiejnisk sovemiljø. Herudover kan du skåne din faste madras mod slitage, så den holder længst muligt og forbliver pæn og lækker både at se på og at ligge på. En voksen bruger i gennemsnit 1/3 af livet på at sove og tilbringer derfor rigtigt mange timer i sengen. En rullemadras 120x200 i en høj kvalitet fra vores sortiment giver både dig og din seng flere fantastiske fordele.

  • Beskytter din faste madras mod diverse kropsvæsker, snavs og smuds
  • Den skåner mod slitage og forlænger levetiden på din madras
  • En rullemadras er nem at vedligeholde

Du kender sikkert den skønne følelse at putte sig i en seng med friskt og velduftende sengetøj. Når du investerer i en rullemadras, bliver det eller de madraslag, som du lægger den ovenpå, beskyttet mod sved og andre kropsvæsker, støv, snavs, hudceller etc. Du kan derfor se frem til nogle dejlige soveomgivelser, som er rene og komfortable fra inderst til yderst.

Hvad skal jeg vælge?

Har du hidtil haft lidt svært ved at skelne mellem rullemadrasser og topmadrasser? Mange tror desværre helt fejlagtigt, at der er tale om det samme produkt. Det er der dog langtfra. Forskellen består i, at en topmadras, der er noget tykkere, anvendes for at gøre sengen mere komfortabel – mens en rullemadras alene har til formål at beskytte den faste madras.

  • Størrelse: En rullemadras i målene 120x200 passer til madrasser i samme mål. Sørg for, at du fra starten placerer den, så den dækker de(t) øvrige lag, og de bliver beskyttet bedst muligt.
  • Vedligeholdelse: En rullemadras er en tynd madras, som er nem at lægge på og tage af din seng. Den kan derfor i modsætning til en topmadras hurtigt komme en tur i vaskemaskinen, når der er brug for det. Vælger du en kogeægte model, kan du vaske den ved 60 grader og få en 100 % ren og hygiejnisk rullemadras.

 

Køb din nye rullemadras på Bilka.dk

Kig dig om i vores store online-sortiment, og find frem til den model, som matcher dit behov bedst muligt. Når du har valgt din favorit, bestiller du den nemt og hurtigt på Bilka.dk. Vi sørger så for at levere den hjem på din adresse.