Futon madrasser

Med en af vores futon-madrasser til de moderne futon-senge er du garanteret masser af komfort og velvære i dit sovemiljø. Du finder vores udvalg herunder i forskellige størrelser og materialer.

Sov godt og komfortabelt på en ny futon-madras

Hører du også til en af de mange, der er faldet pladask for de fantastiske futon-møbler? Hvad end du allerede har en futon-seng, som blot trænger til at blive frisket op med en dejlig ny madras, eller du er i gang med at lede efter både en ny madras og et nyt stel/ramme, vil du naturligvis have det allerbedste. Tag et kig på udvalget herinde, så finder du sikkert en kvalitetsmadras, der matcher netop dit behov.

  • Vælg mellem flere størrelser
  • Fås med forskelligt fyld og i flere hårdheder
  • Kan anvendes sammen med vores flotte stel/rammer

Vi er mindst lige så begejstrede for de helt unikke futon-senge og bestræber os altid på at opdatere og udvide vores sortiment af kvalitetsmadrasser med det nyeste fra førende producenter. På den måde kan du nemt og hurtigt finde frem til præcis dén madras, som matcher dit individuelle behov, hvad det så end måtte være. Prøv selv – du bliver ikke skuffet.
 

Hvad skal jeg vælge?

Madrassen er i høj grad omdrejningspunktet i en futon-seng. Det fremgår tydeligt af det enkle og nærmest minimalistiske udtryk, som er typisk for stellet/rammen. Fokus er på dit velvære, ro og harmoni, så du får en komfortabel, sund og uafbrudt søvn.

For at finde frem til den for dig mest optimale madrasløsning, er her et par punkter, som du bør have i tankerne, når du skal vælge din nye madras.

  • Hårdhed/fasthed: Madrasserne fås i blød, medium og hård. En tommelfingerregel siger, at du skal tage udgangspunkt i din højde og vægt, når du skal bestemme dig for, hvilken hårdhed din futon-madras skal have. Slanke og høje personer vil ofte føle sig bedst tilpas med en madras, der er knapt så hård. Smag og behag er dog som bekendt forskellig. Er du stadig i tvivl, så vælg den hårdhed, som du er vant til og føler dig godt tilpas med. Har du specielle udfordringer, skal du naturligvis tage hensyn til det. Under "specifikationer " finder du informationer om fastheden for madrassen.
  • Fyld: Hvis du har krav om et specielt fyld, er det vigtigt, at du tjekker typen af fyldet i den enkelte madras. Det kan du gøre nemt og hurtigt under "beskrivelse ".
     

Køb din futon-madras på Bilka.dk

Når du har fundet frem til din nye madras, bestiller du den nemt og hurtigt på Bilka.dk.

Husk, at du som altid har 30 dages returret.