Babymadras

Hvis du leder efter en ny madras til babysengen, finder du her på siden vores udvalg af babymadrasser. Samtlige af modellerne er tilpasset småbørns søvnadfærd for den optimale søvn.

Babymadras – til den gode nattesøvn

Alt afhængig af alderen sover en baby, der er op til et år gammelt, mellem 13 og 18 i timer i døgnet. Derfor er det vigtigt, at barnet har en god seng, hvilket i manges tilfælde er en tremmeseng. Når du køber en tremmeseng, er der typisk ikke en madras med. Det betyder, at du derfor skal ud og investere i en babymadras. Kravene hertil er høje og ikke mindst betydningsfuld for kvaliteten af din babys søvn. Den perfekte babymadras har en god åndbarhed, der er vigtig, når barnet sover, samt har en god sovekomfort – men er også stabile. Sidstnævnte er vigtigt, når dit barn rejser sig op i sengen.

  • Giv din baby de bedste søvnforudsætninger
  • Passer til de gængse tremmesenge
  • Find en babymadras i en god kvalitet her

 

De babymadrasser, som du ser på siden her, er madrasser i rigtig god kvalitet. Størrelsen på disse er i den vanlige størrelse på 60x120, der er den gængse til tremmesenge. Vælg fra udvalget her og køb den online i dag.

 

Vælg den rette babymadras

Det, der især adskiller en babymadras fra en almindelig madras, er materialet. Hvor det typisk er en madrastype som en springmadras, der anbefales til voksenmadrasser for den bedste komfort, er det ved babymadrasser madrasser i skum. Dette skyldes, at babyer og små børn ikke vejer nok til at trykke fjedrene ned.

Udover åndbarheden, sovekomforten og stabiliteten, der som nævnt ovenfor er vigtige for en madras til en babyseng, er det også essentielt, at madrassen er nem at vedligeholde og rengøre. Sidstnævnte gøres ved hjælp af en kogevask, hvor betrækket vaskes. Dette vil således fjerne de bakterier, husstøvmider mv., der uundgåeligt vil ophobe sig i madrassen. Det er i den forbindelse endvidere en god idé at vælge en allergivenlig madras. Denne madrastype ophober nemlig mindre husstøvmider end de ikke-allergivenlige madrasser.

 

Køb en babymadras på Bilka.dk

Sørg for den bedst mulige nattesøvn til din baby og invester i en god babymadras i en høj kvalitet, som du finder på siden her. Du kan bestille den hjem online med det samme. Vi leverer den med ubegrænset returret i tilfælde af, at varen ikke lever op til dine forventninger. Er du også på udkig efter en babyseng? Find den i vores store udvalg af børnesenge, hvor der er mange forskellige varianter at vælge imellem – og bestil det hele hjem i dag!