Oval spisebord til gode stunder

Spisebordet er det sted, hvor du og familien mødes. Derfor er det også vigtigt med et flot og praktisk spisebord. Og netop et ovalt spisebord har en klassisk udstråling, der tilfører rummet liv. Du mangler bare at pynte det. Tjek vores sortiment her på siden.

Ovalt spisebord i flot kvalitet

Forskellen mellem runde spiseborde og ovale spiseborde er selvfølgelig formen. Et ovalt spisebord er mere ellipseformet og har en let samt elegant udtryksform. På Bilka.dk finder du blandt andet ovale spiseborde i klassisk design og i høj kvalitet. Skal det være billigere, har vi også ovale spiseborde med hvidlakerede egetræ. Uanset hvad du vælger, kan du regne med et ellipseformet spisebord, der indeholder et væld af fordele:

  • Vandafvisende og utrolig holdbare bordplader

  • Designermøbler i fantastisk og pæn kvalitet

  • Dejligt samlingspunkt for hele familien

  • Æstetisk flot og lyst udtryk mange år frem

Bestil for eksempel et ovalt spisebord med hvid bordplade og runde ben i træ. Designet giver dig et anderledes udtryk og passer godt ind i de fleste køkkener eller spisestuer. Mangler du ekstra plads, er der også mulighed for at købe et ovalt spisebord med tillægsplader. Så er der plads til hele familien. Se alle vores spiseborde i stort udvalg her.

Find tilbehør til spisebord i ovalt

Et ovalt spisebord er selvfølgelig et flot møbel i sig selv. Men du bør også bruge det til god mad, når børnene skal lave lektier og hjemmearbejde. Med det rigtige pynt og tilbehør kan du nemlig gøre spisebordet personligt efter din smag.

Første skridt er, at du naturligvis skal bruge en fin dug, der passer i størrelsen. Det bringer liv til borddækningen. På Bilka.dk finder du holdbare duge i alverdens farver og mønstre blandt mærker som Exclusive Living og andre. Udvalget afspejler de seneste trends og tidløst design.

Borddækningen af dit ovale spisebord bliver fuldendt med flotte tallerkner og elegant bestik. Sammen med noget god mad og dem, du holder af, bliver det ovale spisebord nu til det dejligste samlingspunkt. Få ubegrænset returret og fri fragt ved køb over 1.000 kr. på Bilka.dk.