Spiseborde

Et lækkert spisebord giver dig muligheden for at nyde middage med venner og familie. Uanset hvordan du bor og hvilken indretning du har, kan du finde et spisebord på Bilka.dk. Du finder blandt andet spiseborde i ask, spiseborde med hvid bordplade og mange andre. I vores sortiment er der både runde, ovale og firkantede spiseborde i forskellige størrelser. 

Hvilken stil skal dit spisebord have?

At vælge spisebord er ikke altid nemt. Der er flere parametre, du skal tænke over, inden du går i gang. Hvilken stil er du til? Moderne, klassisk eller romantisk? Når du har valgt stilen på dit nye bord, skal du tage stilling til, hvilket materiale spisebordet skal være fremstillet i. Du kan vælge mellem vedligeholdelsestunge spiseborde, som er lavet af træ og de vedligelsesnemme spiseborde, som er lavet af MDF, melamin og glas. Så er du et stort skridt nærmere dit nye spisebord. Du skal bare lige finde ud af, hvor stort bordet skal være. Her skal det også overvejes, om dit nye spisebord skal stå frit i rummet eller om det skal stå op af en mur. Hvis bordet skal placeres op af en mur, er det vigtigt at vælge et firkantet, så du får udnyttet pladsen mest muligt. Drømmer du alligevel om et rundt bord til trods for den trange plads, har vi også mindre runde spiseborde, som ikke fylder alt for meget i et rum. På Bilka.dk står der mål på alle borde, så du ved om bordet kan passe ind hjemme hos dig. Du kan derfor tryg bestille et spisebord via Bilka.dk.

Søger du et spisebordssæt?

Er du ikke kun på jagt efter et spisebord, men faktisk et helt sæt med både bord og stole, så kig forbi vores spisebordssæt. Her har vi sammensat borde og stole i sæt, så du nemt finder stol og bord, som matcher hinanden og indretningen hjemme hos dig.

Vil du hellere selv sammensætte stole og borde, kan du frit finde et bord i kategorien Spiseborde, lægge den i kurven og her efter gå i kategorien spisebordsstole. Her finder du alle de spisebordsstole vi sælger på Bilka.dk. Her kan du mikse og matche borde og stole, som du ønsker, og sætte dit helt eget præg på dit spisebordssæt.