Spisebord – familiens samlingspunkt

Spisebordet er der, hvor vi samles og virkelig er sammen. Hvad enten vi samles om et godt måltid eller en hyggestund. På Bilka.dk finder du et kæmpe udvalg af modeller i forskellige størrelser og materialer, så du kan finde det, der skal være knudepunkt i jeres familie. Se udvalget herunder.

Spiseborde – funktion og æstetik

Fordi rigtig mange hjem i dag har en åben grundplan, er både køkkenet og spisestuen blevet en del af vores dagligstuer og derfor også en naturlig del af indretningen. Vi er desuden mere interesserede i møblerne i vores køkken og spisestue, hvor spisebordet spiller en stor rolle for. Spisebordet er et møbel, der:

  • har rigtig mange forskellige funktioner
  • bør være komfortabelt at sætte sig ved
  • skal passe ind i den øvrige indretning

Brug dit spisebord som et samlingspunkt, hvor I ikke bare spiser, men også underholder venner og familie eller laver lektier og spiller spil. Formen på spisebordet er ikke kun praktisk, når der skal spises, men også til det der lægger op til samtale og samspil mellem familie og venner.

Værd at overveje, når du køber spisebord

At vælge møbler er i høj grad et spørgsmål om smag, og derfor skal du naturligvis også vælge netop det bord, du synes er smukkest. En anden ting du kan tage med i dine overvejelser, er dog også størrelsen på rummet, hvor bordet skal stå og, hvad bordet skal bruges til i hverdagen.

  • Bord, der kan udvides: Et bord, der kan laves større, når du får gæster, men som stadig ikke dominerer rummet til hverdag, kan være praktisk. Du kan vælge mellem tillægsplader, som skal opbevares og bæres frem og tilbage, eller du kan vælge et bord, der kan trækkes/slås ud.
  • Rundt eller firkantet: Et rundt bord optager mindre plads end et firkantet, og alle, der sidder omkring det, har bedre øjenkontakt. Til gengæld er der mere plads på et firkantet bord.
  • Farve og materiale: Farve og materialevalg er helt og holdent et spørgsmål om smag og stil samt den øvrige indretning i spisestuen.

Se vores udvalg herover, og bestil dit spisebord allerede i dag!