Bakkeborde

Har du brug for et mindre bord, der ikke fylder for meget, men alligevel er praktisk og funktionelt? På Bilka.dk har vi flotte bakkeborde i mange forskellige design og udformninger, materialer og størrelser. Tjek det spændende udvalg herunder, og find din favorit.

Perfekt til den moderne bolig

Det er ofte i detaljen, at løsningen skal findes. Når du ser dig om i vores brede udvalg af bakkeborde her på siden, kan du ikke undgå at være enig. Trods deres beskedne mål er bakkeborde nemlig en fantastisk og næsten uundværlig del af moderne boligindretning. Kombinationen af æstetik og funktionalitet gør bordet særdeles anvendeligt i det meste af boligen.

  • Vælg mellem mange forskellige stilarter, design, materialer, farver og størrelser
  • Få et møbel der kan anvendes overalt i boligen
  • Mobilt og let at flytte rundt med og håndtere

Kært barn har som bekendt mange navne. Sådan forholder det sig også med småborde. Alt afhængig af producent går bordene ofte under forskellige navne. Hjørneborde og bakkeborde er som oftest de mest brugte.

Et flot og multifunktionelt møbel

I forhold til mange andre typer små borde adskiller hovedparten af bakkebordene sig ved at have en praktisk kant langs bordpladen. Nyder du en god kop kaffe eller lidt lækkert til ganen, undgår du på den måde at spilde på gulvet/tæppet.

De fleste bakkeborde kan bruges helt på linje med andre småborde. Mens de ofte bruges som stationære borde, gør deres udformning og størrelse dem dog også yderst mobile. De kan flyttes rundt uden større besvær, da de ikke vejer ret meget. For at gøre det endnu nemmere og bekvemmere er nogle af bordene udstyret med et håndtag eller hjul.

Hvad skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilket bord der vil være den bedste løsning? Så er her et par punkter, som du bør være opmærksom på, før du definitivt beslutter dig.

  • Anvendelse: Skal bordet være et frisk pift i boligen, eller skal det have en praktisk funktion? Det har naturligvis betydning for, hvilken model du skal vælge.
  • Stilart: Klassisk og tidløst? Nordisk og enkelt? Rustikt og naturligt? Hos Bilka.dk har vi et bredt sortiment, der omfatter borde i mange forskellige stilretninger
  • Materialer: Det er ikke lige meget, hvad dit nye bord er lavet af. Skal det bruges til mad og drikke, er det naturligvis vigtigt, at bordpladen er fremstillet af et materiale, der kan tåle at blive spildt på.

Køb dit nye bakkebord på Bilka.dk

Når du har fundet frem til det helt rigtige bakkebord, bestiller du det online på Bilka.dk. Husk at du altid får ubegrænset returret, når du handler online hos os.