Slip dit barn løs i en flot kravlegård

En kravlegård er et perfekt sted at lægge dit barn, så du kan få hænderne lidt frie. I kravlegården er barnet i trygge og bløde rammer, hvor det kan ligge og hygge sig med sjovt legetøj eller bare ligge og pludre.

Sådan vælger du den bedste kravlegård

Når du skal vælge en kravlegård, skal du først og fremmest finde ud af, hvor meget den må fylde. Det kan der være stor forskel på alt efter, om du bor i et stort hus eller en lille lejlighed. Kravlegårde kan være meget forskellige størrelser, og de findes også i forskellige højder.

Du bør også tænke på, om du ønsker en model med hjul, hvor gammelt dit barn er, og om der skal være smarte højdeindstillinger. Vores kravlegårde er lavet af sikre og gode materialer, så du trygt kan ordne praktiske sager i hjemmet, mens dit barn er i sikre rammer og ikke kan lave ulykker. 

Her på Bilka.dk forhandler vi forskellige typer af kravlegårde. Du kan bestille både store og små kravlegårde, så mon ikke der også er en, der matcher dit behov. Du kan også vælge sjove aktivitetstæpper og aktivitetsborde, som kan hjælpe med at underholde dit barn. 

Fyld kravlegården med sjovt legetøj 

For at det er rigtig sjovt for barnet at ligge i kravlegården, kan det være en god idé at fylde kravlegården med lidt sjovt og farverigt legetøj. Små børn elsker især legetøj, som de kan gribe fat i, eller som kan sige sjove lyde. 

Her på Bilka.dk finder du Danmarks største vareudvalg, og derfor kan du også finde  et kæmpe stort udvalg af legetøj til både store og små legebørn. Her er noget for børn i alle aldre, og du kan nemt og hurtigt shoppe legetøj til en bestemt alder

Vi har en hel kategori, der er dedikeret til de mindste. Her kan du finde en masse legetøj, som dit barn kan hygge sig med, mens det ligger i kravlegården. Dyk ned i vores store udvalg og find lige præcis det børnelegetøj, du vil købe med hjem.