Køkkenmaskine til bagning og madlavning
Køkkenmaskine til bagning og madlavning

Elapparater

Her finder du alle de elapparater, som du skal bruge i din hverdag. Det gælder alt fra smarte køkkenmaskiner til personlig pleje. Vi tilbyder en bred vifte af kendte brands, så dyk ned i vores store udvalg herunder og gør en god handel.

 

Se alle produkter

Et bredt sortiment med alt fra køkkenmaskiner til personlig pleje

Vi har et bredt sortiment indenfor køkkenmaskiner, hvor du blandt andet kan finde vores udvalg af blendere, elkedler, brødristere, stavblendere, saftpressere og meget mere! Vi forhandler en bred række af kendte mærker som Kenwood, Epiq, OBH Nordica og Melissa.

Du finder også vores udvalg inden for kaffemaskiner, hvor vores brede udvalg sørger for at dække alle dine behov. Om du så kan lide at kværne dine egne bønner og anvende en espressomaskine, eller om du har brug for en kapsel kaffemaskine fra NESCAFÉ Dolce Gusto. Vi har også et bredt udvalg af klassiske kaffemaskiner, hvor du finder kendte brands som Moccamaster, Bosch, OBH Nordica, Melitta og Philips.

På siden finder du et bredt udvalg af mikroovne, miniovne og kombiovne. Vores mikroovne er i en super kvalitet, og bliver leveret af kendte brands som Epiq, Daewoo og Sharp. Vi har derfor mikroovne til alle. Til dig der søger en med varmluft- samt grillfunktion, og til den studerende der skal have en mikroovn, som ikke fylder for meget i studieboligen.

Under vores kategori støvsugere finder du et af Danmarks bredeste sortimenter inden for støvsugere. Vi forhandler støvsuger med pose, poseløse støvsugere, robotstøvsugere, håndstøvsugere, stick-støvsugere samt centralstøvsugere. Du kan desuden også finde tilbehør og støvsugerposer til alle modeller på siden.

På vores hjemmeside har vi også et bredt udvalg af personlig pleje. Her finder du alt fra barbermaskiner, hårtrimmer, skægtrimmere, epilatorer, ladyshavere til hårfjerning. Men også et stort udvalg af el-tandbørster til tandpleje, hvor vi har et bredt udvalg af produkter fra Oral-B. Hvis du er til styling af dit hår, så sælger vi også et bredt udvalg af hårtørrer, glattejern, krøllejern og Airstylere, hvor vi forhandler kendte mærker som Remington, BabyLiss, Revlon, Vidal og Philips. Under personlig pleje finder du også badevægte, blodtryksmålere, massagemaskiner, varmetæpper og varmepuder.

Udover køkkenmaskiner, elkedler, stavblendere, kaffemaskiner og støvsugere, finder du også et stort udvalg af strygejern og dampmaskiner. Herunder sælger vi fra top brands som Bosch, Tefal og Morphy – hvilket garanterer, at du får et strygejern i god kvalitet.