Piskeris

Har du tal på, hvor mange gange du har pisket æggehvider, flødeskum, sovs eller andre blandinger i hånden? Sikkert ikke, for her er tale om en opgave, der optræder igen og igen i køkkenet. Det kræver markedets bedste piskeris – du kan finde dit på Bilka.dk, der har Danmarks største vareudvalg. 

Hvilket piskeris skal jeg vælge? 

Piskeris kommer i mange former og typer, og på Bilka.dk har vi et stort sortiment, så du ka’ få det lettere i køkkenet. Alle vores modeller har det til fælles, at de er skabt af stærke materialer, som giver dig de bedste resultater. Vi forhandler blandt andet følgende: 

  • Ballonpiskeris 
  • Pandepiskeris 
  • Pandekagepiskeris 
  • Flade piskeris 
  • Spiralpiskeris 
  • Store piskeris 
  • Små piskeris 

 

Du bør vælge ud fra, hvad du bruger mest. Det klassiske ballonpiskeris bør have en fast plads i køkkenskuffen, for på grund af den runde form kan du nemmere få den lette konsistens, som er ideel i forbindelse med dej eller æg. Pandepiskeriset er smart til dig, der går meget op i for eksempel sauce, og de flade er gode til dig, der i højere grad pisker horisontalt. 

Pandekagepiskeriset er særfremstillet til pandekagedej, mens spiralpiskeriset er ideelt til at komme rundt i alle kroge og hjørner af gryder og pander – så får du en lettere genvej til at få pisket luft ind i fødevarerne. De små varianter passer til de mindre opgaver, mens de større enheder gør det nemmere for dig, når du har med store portioner at gøre. 

Du får også valg i materialerne, og her kan du blandt andet vælge mellem silikone og stål. Det er en smagssag, hvad du foretrækker, men silikonen kan give en blødere piskning, hvor du for alvor kan piske til, mens stålet giver en perfekt håndtering. 

Få piskeris og bageudstyr på Bilka.dk 

Er du en ivrig bager, der ønsker markedets bedste produkter, kan du med fordel tage et kig på vores sortimenter af blandt andet bageredskaber, bageforme og bradepander, som går hånd i hånd med hinanden. På Bilka.dk får du masser af skarpe priser, så du med luft i økonomien kan få perfekte resultater i køkkenet. Vi ses på Bilka.dk.