NOFU729 spejl håndklædeholder - natur

På lager online

Denne vare kan købes online, eller bestilles i varehusene

NOFU729 spejl håndklædeholder - natur

NOFU729

Spejlet fra NOFU passer perfekt ind i skandinavisk designtradition. Spejlet NOFU729 er nemlig udført i et rent og minimalistisk design. Det runde spejl er monteret på et stel af massivt træ. En lille tværpind under spejlet betyder, at NOFU729 er oplagt i entréen. Træet fås i en lang række forskellige farver, så NOFU729 kan tilpasses din personlige stil. Spejlet læner sig op af væggen, hvilket skaber et afslappet, stramt og stilrent look.

NOFUs kollektioner er udført i bæredygtigt PEFC-certificeret og PU-lakeret træ. Produkterne overholder EU’s REACH-lovgivning, hvilket betyder, at møblerne er fri for farlig kemi og dermed særdeles velegnede til børnefamilier. 

NOF729 fås i flere farve nuancer.

Alle NOFUs produkter er håndlavet specielt til dig efter dine ønsker.

 

Bemærk at produktet først fremstilles, når du trykker "bestil". Derfor må du forvente en leveringstid på 9 uger. Dette er med til at sikre bæredygtighed og en møbelproduktion med omtanke for miljøet.


Varenummer 100279765
ID 000000000051900001-EA
Model
  • 729
Spejl højde
  • 170 cm
Spejl bredde
  • 72 cm
Passer til rum
  • Soveværelse
  • Entré
Indtast postnummer for at se leveringsmetoder for dette produkt. Pris og tid kan ændre sig ved flere produkter i kurven. Endelig pris vises på leveringsvalgssiden i kassen.

Se lagerstatus i varehus tættest på dig