Lammeskind

Hvis du skal have et lækkert skindtæppe til f.eks. stuen eller soveværelset derhjemme, er det oplagt at vælge et lammeskind. På Bilka.dk finder du lammeskind i forskellige farver og størrelser.

De flotteste lammeskind af høj kvalitet

Et lammeskind er blødt og lækkert og passer smukt og dekorativt ind i den nordiske indretningsstil. Hos Bilka.dk finder du lammeskind i mange kvaliteter og farver, så du nemt kan vælge et lammeskind, der passer til indretningen hjemme hos dig. Vi er selv helt vilde med lammeskind, og det er der flere gode grunde til:

  • Kan bruges på mange måder i indretningen, herunder som lammeskind til stol eller som lammeskind på sofaen
  • Er både dekorativt og meget blødt at sidde eller at ligge på
  • Et lammeskind fås i utroligt mange lækre kvaliteter og flere farvenuancer
     

Lammeskind fra New Zealand og Tibet

Vores udvalg af lammeskind stammer fra New Zealand og Tibet, og fælles for de to oprindelseslande er skind af højeste kvalitet. Lammeskind fra New Zealand er 100% naturlige og nøje udvalgt ud fra deres tæthed og naturlige glans, mens lammeskind fra Tibet er karakteriseret ved sine lange silkebløde hår, fyldighed og flotte krøller. Kvaliteten måles ved antallet af krøller og har skindet over 9 krøller, er det garant for topkvalitet.
 

Langhårede og korthårede lammeskind

Vi fører både korthårede lammeskind, som er kendetegnet ved sine ekstra korte og krøllede uldfibre, som giver skindet et stramt nordisk look, samt langhårede lammeskind, som er meget blødt og holder sit flotte fluffy udtryk ved jævnlig børstning.

Kærligheden til det mere naturprægede har længe været fremherskende i indretningen herhjemme, og vil du også gerne have et strejf af det nordiske indenfor i dit hjem, er købet af et lammeskind et godt sted at starte. Vi forhandler blandt andet de smukkeste og allermest bløde lammeskind fra australske og newzealandske får. Hvis du vælger et lammeskind fra vores udvalg, er du sikker på at få rigtig god kvalitet for dine penge.
 

Brug dit lammeskind i indretningen

Som tidligere nævnt kan et lammeskind bruges på mange forskellige måder i din indretning. Du kan eksempelvis bruge det som et blødt tæppe til sofaen eller til at lægge din baby på, når du gerne vil have hænderne frie et øjeblik, men du stadig gerne vil sikre, at dit barn ligger komfortabelt imens. Et lammeskind er også perfekt som et alternativ til en klassisk stolehynde, og det er i det hele taget kun fantasien, der sætter grænser i forhold til, hvordan du kan style dit lammeskind og bruge det både dekorativt og praktisk i hverdagen.
 

Vælg et lammeskind fra sortimentet, og bestil det online hos Bilka.dk

Drømmer du om et lammeskind i høj kvalitet, så er du kommet til det helt rigtige sted. På Bilka.dk kan du nemt finde det helt perfekte lammeskind, der matcher dine ønsker og behov, og du kan vælge imellem lammeskind i både naturfarver og mere prangende farver. Brug dit lammeskind for sig selv, eller miks og match med forskellige andre tæpper, skind og plaider samt pyntepuder i alverdens stilarter. Bestil det online med det samme, og få leveret til butik eller til din hjemmeadresse inden for få dage, så du snart kan komme i gang med at indrette med dit nye lammeskind og kan tage det i brug hurtigst muligt.