Patchwork tæpper

Når du vælger et af vores smukke patchwork-tæpper, får du en fantastisk kombination af duften af orienten og nyt, moderne design. De består udelukkende af brudstykker fra ægte håndknyttede eller håndvævede tæpper, der på grund af slitage, ikke har kunnet repareres og bruges.

Unika design på gulvet

Patchwork tæpperne er en fantastisk historie i sig selv. Det er 30-70 år gamle ægte tæpper fra Persien, som man har samlet ind på markeder og fra private hjem og genanvendt i stedet for at kassere eller smide dem ud. I stedet for at kassere dem er de i bedste genbrugsånd blevet klippet i stykker, stenvasket og genfarvet for til sidst at blive sat sammen i flotte mønstre til nye tæpper.

  • Fås i mange forskellige farvekombinationer – både tone i tone og multifarver
  • Nemme at anvende overalt i boligen på grund af de mange størrelser
  • Kan bruges som tæpper på gulvet eller kunsthåndværk på væggen

Patchwork-tæpperne er unikastykker, og der er derfor tale om tæpper med deres helt egne unikke udtryk, hvilket gør dem yderst anvendelige. Luven har tit været slidt og brugt uensartet, men i processen med at skabe et Patchwork tæppe, skrubber man tæppet ned til mellemvævet og genfarver tæpperne med plantefarver så tæpperne får nye karakteristika. De enkelte tæpper klippes sammen til Patchwork i alle former for farvekombinationer - både tone i tone og multifarver.
 

Æstetik og funktionalitet

Idéen med at genanvende ægte, traditionelle persiske tæpper i et moderne design går utroligt godt i tråd med den store interesse, der i disse år er for genbrug og vintage.

Hvad end du foretrækker en indretningsstil, der er nordisk og enkel, klassisk og eksklusiv, moderne og trendy eller bare helt din egen, er de nemme at kombinere med resten af interiøret i din bolig. Variationsbredden er nemlig så stor i forhold til farver, nuancer, mønstre og størrelser, at de passer ind overalt.

  • Stuen: Med et tæppe i en dejlig farve under sofagruppen skaber du en dejlig og hyggelig stemning. Herudover virker tæppet lyddæmpende.
  • Spisestuen: Læg et tæppe under spisebordet, og få et lækkert og moderne look. Når du skal finde frem til den rette størrelse, er det vigtigt, at du husker at medregne plads til stolene på tæppet.
  • Entréen: Placér et af vores patchwork-tæpper ved indgangen, og hils dine gæster velkommen på en smuk og indbydende måde.
  • Kontoret: Vælg et tæppe, der komplementerer resten af interiøret, så indretningen fremstår både professionel og imødekommende.

Du kan finde gode råd om, hvordan du bevarer dit nye tæppe flot ved at læse vores vejledning om vedligeholdelse og rengøring af tæpper.
 

Køb dit nye patchwork-tæppe på Bilka.dk

Kort sagt er Patchwork tæpper klassiske tæpper i et ungt og moderne look. Vores tæpper har alle en spændende historie og et lækkert og nutidigt design. Kig dig om i vores store kollektion på Bilka.dk og bestil dit nye tæppe online.

Når du køber for over 1000 kr., sørger vi for gratis levering hjem på din adresse. Du har naturligvis som altid 30 dages returret.

Bemærk venligst, at vores patchwork-tæpper kun fås online.