Kelim tæpper

Med Kelim tæpper har du et utal af valgmuligheder, og på Bilka.dk kan de fås i mange forskellige varianter lige fra de ensfarvede klassiske mønstre til de moderne og smarte mønstre.

Kelim tæpper – tradition og moderne design i ét

De håndvævede Kelim tæpper er tæpper, som egentlig har en århundrede gammel historie bag sig, men som oftest laves i en moderne stil. Kelim tæpperne laves typisk i uld og de er faste, vendbare og ligger godt på gulvet. Nogle af Kelim tæpperne laves også i kraftige bindinger, som giver et moderne, varmt og rustikt look.

Det er nemt at indrette sig med kelim tæpper. De findes i så mange unikke varianter, at uanset hvilken indretningsstil du foretrækker, så finder du helt sikkert et tæppe, som matcher din stil og passer ind i dit hjem. De kan nemlig bruges i de fleste rum og med det meste interiør. Vi bestræber os på løbende at udvide vores omfattende sortiment med nyheder, så du altid har noget lækkert at vælge mellem. Du er derfor garanteret:

  • Slidstærke tæpper af høj kvalitet
  • Mange flotte design, mønstre og farver
  • Flere forskellige materialer og størrelser

Tæpperne har en lang og interessant historie bag sig. Det er i høj grad den, og måden hvorpå de fremstilles, som gør dem til noget unikt i form af funktionelle tæppeløsninger og fine kunststykker.
 

Et smukt, alsidigt og funktionelt tæppe

I tidens løb har de været brugt af både fattige hyrder på landet og velhavende folk i metropoler i et kæmpe område, der strækker sig fra Balkan over Pakistan og til Indien. Det har haft stor betydning for de materialer, som kelim tæpper fremstilles af. Det er naturmaterialer som uld, bomuld og jute, og du får derfor et naturligt og reelt tæppe, som kan holde i mange år frem.

Kelim tæpper er typisk fladvævet. Det vil sige uden luv. Dem finder du mange af herinde. Skulle du ønske et knapt så fladt look, kunne et af vores smukke Comfort håndvævede tæpper være et oplagt valg. Inden vævningen er ulden blevet filtet, og det giver et helt specielt look.
 

Brug dem overalt

En af fordelene ved kelimtæpper er, at de fremstilles i et væld af udgaver. Det skyldes, at de har været brugt og stadigvæk bruges i mange kulturer og traditioner, men også har haft vidt forskellige funktioner. Hvor og hvad du vil bruge dit tæppe til, er naturligvis helt op til dig. Brug det for eksempel:

  • I stuen: Dekorativt og funktionelt under sofagruppen eller spisebordet.
  • I entréen: Som en smuk og indbydende velkomst til dine gæster.
  • I soveværelset: Som et fantastisk ophæng over dobbeltsengen.
  • På badeværelset: Få komfort og velvære ved håndvask og badekar.
     

Køb dit nye kelim tæppe på Bilka.dk

På Bilka.dk kan du også læse om, hvordan du bedst vedligeholder dit tæppe i vores vedligeholdelsesguide - det behøver nemlig ikke være spor svært at holde sit tæppe pænt og rent.

Har du fundet et tæppe, som passer perfekt til dit hjem? Så bestiller du det nemt og bekvemt online på Bilka.dk. Her får du altid ubegrænset returret.