Skind

Skind er en rigtig god måde at invitere naturen indenfor. Der findes skind i naturlige farver eller i mange stærke farver, så det altid er muligt at finde et skind, der passer til din bolig.

Vi har både lammeskind fra New Zealand, rensdyrskind fra Finland, koskind fra Argentina og meget mere. Så shop rundt i de mange skind og find de skind, der skal give din indretning et hyggeligt og naturligt look.

Brug naturlige skind i din indretning

Du kan bruge farvede skind til at bryde en minimalistisk indretning i sort/hvid op eller du kan bruge hvide, beige eller sorte skinde til at støtte op omkring din simple indretning.

Skind passer generelt godt ind i en skandinavisk boligstil, da det naturlige meget gerne må være fremtrædende. Det er en alletiders måde, hvorpå du kan skabe en hyggekrog med skind eller dekorere væggene med skind.

Derudover er der forskellige skindtyper, der gør at du kan vælge imellem korte, lange eller krøllede hår alt efter om du vælger korthåret eller langhåret lammeskind, gedeskind eller koskind.

 

 

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies