Økologisk bomuldsgarn - den rene samvittighed

Her finder du det blødeste økologiske bomuldsgarn i topkvalitet, som fås i flere moderigtige farver. Økologisk bomuldsgarn er især kendetegnet ved sin ekstreme blødhed og miljøvenlige produktion. 

Hvorfor købe økologisk bomuldsgarn?

Økologisk bomuldsgarn er blandt andet kendetegnet ved sin ekstreme blødhed. Dette skyldes at fibrene fra den økologiske bomuld er længere end den konventionelt producerede bomuld. BUMBO Bomuld 8/4 Organic er et GOTS Certificeret bomuldsgarn med netop disse egenskaber. Det økologiske bomuldsgarn er blandt andet kendetegnet ved følgende egenskaber:

  • Ekstremt blødt bomuld
  • Miljøvenlig produktion
  • Uden farlige kemikalier

Økologisk bomuldsgarn er fremstillet af fibre fra økologisk dyrkede bomuldsplanter, hvilket er med til at fremhæve disse enestående egenskaber. Økologisk bomuldsgarn har mange af de samme egenskaber som traditionelt bomuldsgarn, men betyder miljø og bæredygtighed noget for dig, bør du vælge økologiske bomuldsgarn.
 

GOTS Certificering

Den økologiske bomuld fra BUMBO by Mayflower er GOTS Certificeret. GOTS certificeringen er en international standard, der stiller ekstra skærpede krav til vores produktion af økologisk bomuld. Den sikrer blandt andet, at produktionen sker under ordnede forhold med øget fokus på økologi og bæredygtighed. Certificeringen er også med til at sikre, at garnproduktionen sker under ordnede arbejdsforhold.
 

Alternativ til konventionelt bomuldsgarn?

Økologiske bomuldsgarn kan uden problemer erstatte den traditionelle bomuldsgarn. Strikke- og hækle-opskrifter lavet til almindelig bomuld, kan med lethed - og go' samvittighed - udføres i denne økologiske variant. Dog bør strikkefasthed altid tjekkes inden du går i gang, for at sikre det perfekte slutresultat.