Ovenlysgardiner

På Bilka.dk finder du ovenlysgardiner, der er designet specielt til skråvinduer som for eksempel findes i soveværelset. Gardinet monters inde i vinduesrammen, så det kan holde lyset fuldstændig ude.

Gardiner til dine ovenlysvinduer

Har du ovenlysvinduer i dit hjem? Det lys, der kommer ovenfra og som beriger rummet i kraft af ovenlysvinduerne, er kærkommen, men ikke desto mindre er der fra tid til anden stadig behov for, at du kan skærme det af. Det gælder blandt andet i sommerhalvåret, hvor solen bager og gør loftrummet varmt. Det er især uhensigtsmæssigt, hvis ovenlysvinduet er placeret i dét rum, som I bruger til soveværelse. Her kan sommerdøgnets mange lyse timer ligeledes være en hindring for nattesøvnen – eller en middags- og eftermiddagslur for den sags skyld – og her skal der også afskærmning til. Der er heldigvis råd for de ulideligt varme rum og lyse timer med gardiner, der er speciallavede til netop ovenlysvinduer og skråvinduer. Faktisk kan de ovenlysrullegardiner, som du finder her på Bilka.dk, skærme af i så stort et omfang, at lysindfaldet halveres.

  • Undgå overophedede og høje temperaturer i rum, der har et ovenlysvindue
  • Få mørklagt rummet helt – perfekt til eftermiddags- eller formiddagslur
  • Halvering af lysindfaldet

 

Hvis gardiner til ovenlysvinduerne netop er noget, du er på udkig efter, skal du ikke lede mere – du finder dem nemlig her på siden, hvor der tilmed er flere forskellige farver at vælge imellem.
 

Masser af hjælp til gardinerne på Bilka.dk

Gardiner er en vigtig ting i langt de fleste hjem – og valgmulighederne i forhold til gardiner er så tilpas mange, at det kan være svært at finde ud af, hvilke du skal vælge og hvorfor. Her på Bilka.dk har vi et stort og bredt udvalg af gardiner i alle afskygninger, typer og designs. Af den grund vil vi gerne hjælpe dig med at finde lige præcis dem, der passer bedst til dit hjem, dine rum og til dit behov. 
 

Bestil ovenlysgardinerne online i dag

Find gardinerne til både ovenlysvinduerne og til alle andre rum, du mangler gardiner til, her og i vores øvrige gardinudvalg – og bestil dem hjem online i dag. Husk, at du altid kan få leveret dine varer uden beregning, når du køber for over 1.000 kr. hos os. Herudover får du desuden altid ubegrænset returret i tilfælde af, at de varer, du har købt, ikke lever op til dine forventninger. Find alt hvad du har brug for på Bilka.dk – vi er nemlig dit Hypermarked, og vi har Danmarks største vareudvalg!