Gardiner efter mål

Nu kan du også få lavet dine gardiner, så de passer perfekt til alle vinduerne hjemme hos dig. På Bilka.dk tilbyder vi nemlig i samarbejde med DEBEL at komme forbi dig, så du er sikker på at få de helt rigtige mål og kvaliteter.

Vi er kvalitetsbevidste, men vi går efter den rigtige pris

Kundecase: Githa og Jacobs oplevelse med gardinbussen - gardiner efter mål

"Det skal være et produkt der holder i rigtig mange år. Vi tør ikke rigtig selv at tage mål, da vi er bange for, at vi får det gjort forkert. Så vi vil gerne have nogen ud, der ved hvad de laver.

Og efter gardinerne blev bestilt, så kom han (gardinkonsulent fra DEBEL) ud en formiddag og satte dem op. Vi er rigtig glade for, at vi fik nogle professionelle ud, fordi alting passer bare snorlige.

Man skulle tro, at det var rigtig dyrt at få en gardinbus ud, men det koster faktisk kun 189,-. I og med at det ikke er dyrere, så er det rart at vide, at det er en professionel, der har håndteret det fra start til slut."

Githa og Jacob, Horsens

Samme service og kvalitet - men under halv pris

Kundecase: Nettes oplevelse med at købe gardiner på gardiner.bilka.dk

“Det kom noget bag på os da et vennepar fortalte, at vi skulle regne med 50.000 kr. til gardiner til vores nye hus. Nu var gode råd dyre.

Vi begyndte at undersøge mulighederne og pludselig var Bilka inde i billedet. Min mand protesterede godt nok – han skulle ikke have gardiner fra Bilka. Men da vi først havde været inde på Bilkas hjemmeside var vi ikke i tvivl. Vi fik bestilt Gardinbussen fra Debel, og det hele gik efter bogen.

Professionel rådgivning, opmåling og montering til en pris lige omkring 20.000 kr. – altså langt under det halve, men samme service og kvalitet“.

Nette Hvam, Herning

Prisgaranti

Husk at vi har prisgaranti på gardiner efter mål, så du kan finde de helt rigtige gardiner til netop din bolig.

Gardiner i specialmål

Er du på udkig efter nye gardiner efter mål, så kan Bilka hjælpe dig. I samarbejde med DEBEL tilbyder vi gardiner og persienner i specialmål til skarpe priser.

I vores store gardinunivers kan du selv bygge dine gardiner og persienner, så de passer præcist til dine vinduer og døre. Vi skræddersyr dit nye gardin uden at gå på kompromis med kvaliteten. Uanset om du leder efter rullegardiner, plisségardiner, lamelgardiner, foldegardiner eller persienner, så kan du nu selv bestemme højde og bredde, så du får gardiner, der passer perfekt til dit hjem og din smag.

Stort udvalg af farver og mønstre

Du kan naturligvis også vælge, hvilken farve der passer bedst til dit hjem – du finder et stort udvalg af farver og mønstre. Desuden kan du også selv bestemme, hvilken type af betjening og afslutning der passer bedst til dit hjem. Du kan med andre ord få gardiner i lige de specialmål, der passer til dig.