Gardinbussen

Skal du have nye gardiner til din bolig, så  kan du nu få besøg af gardinbussen. Vi tilbyder i samarbejde med DEBEL både professionel rådgivning, opmåling og montering. Du kan med andre ord få gardiner produceret efter dine mål og ønsker, og/eller kombineret med standardgardiner, så vi altid sikrer dig den bedste pris på markedet.

Er du i tvivl om hvilke gardiner du skal vælge?


Så bestil en gardinbus. Herved får du besøg af en gardinfagmand hjemme hos dig selv, hvor i sammen kan finde den gardinløsning, der passer bedst til netop dit hjem. Gardinfagmanden vil under besøget tage mål til dine nye gardiner og i kan aftale nærmere, om du også ønsker montering. Hør mere i denne video.
1 produkter
Professionel rådgivning og opmåling
189 kr.

Køb gardiner hos Gardinbussen

Gardinbussen kommer ud til dig og rådgiver om materiale, gardintype og farvevalg. Bussen indeholder forskellige kollektioner og gardinprøver. Det betyder, at du i fred og ro kan vælge den optimale løsning for dig. Vi tager mål og afgiver et tilbud, mens vi er hjemme hos dig – det er naturligvis helt uforpligtende.
 
Et besøg af gardinbussen giver dig mulighed for at se forskellige løsninger til gardiner i dit eget hjem. På den måde kan du i ro og mag vælge dine nye gardiner og være sikker på, at farver og stil passer til resten af dit hjem.

DEBELs gardinbus: kompetent vejledning

Det er altid fagfolk, dvs. en kompetent gardinkonsulent, der kommer på besøg. Med sig har han eller hun et bredt udvalg af produkter og masser af gode råd, så du får den rette vejledning. Hvis I sammen finder frem til en løsning, som du godt kan lide, kan du få et uforpligtende tilbud og opmåling på stedet – tilbuddet kan være med eller uden montering alt efter hvad du ønsker.
 

Hvordan foregår besøget af gardinbussen?

Besøget af en DEBEL gardinbus foregår på følgende måde:
  1. Når du har bestilt et besøg af gardinbussen, kontakter vi dig for at finde en tid, der passer ind i din kalender.
  2. Gardinbussen kommer hjem til dig på det aftalte tidspunkt og medbringer stofprøver og gardinsystemer. Med gardinprøverne kan du opleve de forskellige gardintyper, -materialer og -farver.
  3. Gardinkonsulenten rådgiver dig, og i samarbejde finder I den helt rigtige gardinløsning til dine behov. 
  4. Hvis I finder frem til en løsning, som du kan lide, får du et uforpligtende tilbud, som du herefter selv kan vælge, om du vil benytte dig af.
  5. Ved afgivelse af ordre får du refunderet beløbet for gardinbussen.
  6. For at få en fornemmelse af den nemme og bekvemme proces kan du også se videoen, hvor Nette Hvam fortæller om sin oplevelse med gardinbussen.

Hvad inkluderer besøget af gardinbussen?

Når vores gardinkonsulenter kommer hjem til dig, har de forskellige prøver med. På den måde kan du opleve forskellige farver, materialer og gardintyper. Sammen får I en snak om dine behov, og vores gardinkonsulent vejleder dig i, hvilken løsning der er den rigtige for dig. Er det f.eks. lamelgardiner, plissegardiner, rullegardiner eller persienner der passer bedst hjemme hos dig? Eller måske en kombination af forskellige gardintyper alt efter hvilket rum gardinet skal hænge i?
 
Med de forskellige gardinprøver får du mulighed for at se, hvilke farver der passer bedst til din stil og dine møbler. Det kan være svært at vurdere farverne, når du står i en butik, hvor lyset måske er anderledes end hjemme hos dig.
Formålet med gardinbussen er, at du skal få den mest optimale gardinløsning – både hvad angår farve og gardintype.

Hvor kører gardinbussen henne?

DEBEL’s gardinbus er en landsdækkende service, der kører i hele Danmark (dog undtaget ikke-brofaste øer), så uanset hvor du bor kan vi komme på besøg hos dig. 

Hvordan bestilles gardinbussen?

For at bestille gardinbussen skal du først købe produktet ”Besøg af gardinbus” her på Bilka.dk.
Du vil herefter blive kontaktet indenfor 2 hverdage for at lave en aftale om, hvornår besøget skal være. 
 
Inden besøget kan du læse meget mere om de forskellige typer gardiner og se videoguides lige her på vores hjemmeside. Det kan give dig en idé om, hvad du godt kan lide, så du er lidt forberedt på at fortælle gardinkonsulenten om dine behov og din stil.

Har du selv styr på opmåling? Bestil gardiner efter mål

Hvis du selv har mulighed for at måle dine vinduer og ved hvilken gardinløsning du gerne vil have, så kan du gå direkte til vores gardinkonfigurator og bestille dine gardiner efter mål. Her kan du selv indtaste de ønskede mål på dine nye gardiner, hvorefter DEBEL producerer og leverer dem.
 
Hvis du er lidt i tvivl om, hvordan du skal måle op til dine nye gardiner eller hvordan gardinerne skal monteres kan du se vores videoguides, som vejleder dig på en letforståelig måde.