Naturfyldsdyner

Naturfyldsdyner - hvad er forskellen på de forskellige typer af dun?

Andedunsdyner:

God dundyne fra Bilka.dk. En andedunsdyne er et godt valg, hvis du vil have en god kvalitetsdyne til en overkommelig pris. På Bilka.dk finder du med sikkerhed en andedunsdyne, der egner sig til dit behov. Vi fører både sommerdyner, vinterdyner og helårsdyner i andedun. Er du på udkig en babydyne eller juniordyne i andedun, så fører vi også dem.

Næsten alle vores andedunsdyner er Oeko-Tex certificeret og med en høj bæreevne. Og vores andedunsdyner, fra eksempelvis DANICA, er dansk produceret og med NOMITE kvalifikation, som betyder at dynen er yderst allergivenlig.

Moskusdyner:

Eksklusive og dejlige moskusdyner til alle årstider på Bilka.dk. Med en moskusdyne fra Bilka.dk er du sikker på at få en lækker kvalitetsdyne for pengene og få optimal velvære under søvnen. Moskusdun ligner meget de fine edderdun, og vores moskusdyner har en fantastisk isoleringsevne og fugtabsorberingsevne.

Alle vores moskusdyner er Oeko-Tex certificeret og med høj bæreevne. Samtidig er moskusdyner af mærket DANICA både dansk produceret og med NOMITE kvalifikation, hvilket betyder, at dynen er yderst allergivenlig. Er du i tvivl om, hvilken moskusdyne som passer dig, så fører vi DANICA's nye smarte koncept, hvor du kan vælge, hvor varm din moskusdyne skal være.

Gåsedunsdyner:

En dejlig dundyne fra Bilka.dk. En gåsedunsdyne er meget populærer, da kvalitet og pris ofte er i top og fordi gåsedun kan have en tilsvarende god isoleringsevne som moskusdun. Køber du en gåsedunsdyne online på Bilka.dk, så får du en rigtig kvalitetsdyne til prisen. Vores gådsedunsdyner er med en høj bæreevne og Oeko-Tex certificering, som er din garanti for, at produktet er kontrolleret for sundhedsskadelige kemikalier.

Se også vores udvalg af sengetøj