UV-lampe til festligt lys

Skab en ny dimension på scenen eller til festen – brug UV-lamper og sæt fokus på alt det hvide. Med UV-maling, neonballoner eller UV-krus kan du med UV-lys oplyse netop det, du ønsker. Sæt UV-lys i loftet, på væggen eller lad musikken styre UV-spotten i alle retninger. Se udvalget herunder.

Lysende UV-lamper

Brug UV-lys ved dj-pulten, oplys dansegulvet eller sæt spot på musikscenen med UV-lamper.

  • Oplyser naturligt alt hvidt
  • Giver en festlig stemning
  • Kan bruges med UV-maling

Hvidt tøj, tænder og øjne bliver lysende og træder frem med UV-lys. Det giver en naturlig festlig stemning og med UV-maling eller andre UV-venlige produkter, kan du skabe dit helt eget univers på scenen eller til festen.

Hvad er vigtigt ved en UV-lampe?

Det er sjældent udseendet af en UV-lampe, der afgør valget, men derimod hvad den kan. Det er relevant, når du skal vælge at overveje montering, effekt og specielle funktioner.

  • Montering af en UV-lampe kan både være permanent og midlertidig, men den skal altid tilsluttes et strømstik. Til den midlertidige løsning anbefales en UV-spot på fod, som kan stilles højt eller lavt uden fast montering. Den mere permanente løsning byder på loftsspot eller væglamper, der kan hænges i netop den højde, du foretrækker. Husk at sørge for plads rundt om UV-lamper, der kan dreje rundt efter musikken.
  • Effekt måles som ved alle andre lamper i watt. Ved en UV-lampe ligger effekten på 6x6 W, 24x3 W, 20x3 W eller 12x2 W. Pærerne i moderne UV-lamper er LED og strømforbruget er derfor lavt. Høj watt giver større lyseffekt og kan anbefales til den faste montering, mens flere UV-lamper med lavere effekt kan være et bedre valg for den midlertidige montering.
  • Funktioner ved UV-lamper kan være muligheden for koble sammen med andre UV-lamper i en serie eller modeller, der kan følge musikkens rytme og kaste lyset i forskellige retninger. Funktioner som disse er velegnede til diskoteksbrug på dansegulvet eller ved dj-pulten. Vær opmærksom på, at specialfunktioner kan stille krav til øvrigt dj- eller lys-udstyr.

Gå på opdagelse blandt vores forskellige UV-lamper i vores store online udvalg her på Bilka.dk – vi har Danmarks største vareudvalg.