Udendørs væglamper

Har du brug for udendørs væglamper til enten carporten eller terrassen, så fører vi flere modeller og flotte designs. En udendørs væglampe fra Bilka.dk er typisk udført i enten metal, stål eller aluminium. Enkelte er galvaniseret. Køb online på Bilka.dk en udendørs væglampe med enten LED eller sensor. På Bilka.dk har vi udendørs væglamper som er energibesparende og tænder automatisk ved bevægelse. Ideel til placering og brug i carporte, på terasser og ved husets døre.

Tilbage til udendørslamper >

 

110 produkter
H: 18 x B: 14 x D: 10,5 cm
699 kr.
H: 18 x B: 14 D: 10,5 cm
699 kr.
H: 47,5 x D: 28,5 cm
449 kr.
H: 47,5 x D: 28,5 cm
699 kr.
H: 17,5 x B: 16 x D: 12,5 cm
749 kr.
B: 12,5 H: 6,5 x D: 13 cm
599 kr.
B: 21 x H: 32 cm
449 kr.
B: 21 x H: 32 cm
449 kr.
B: 20 x H: 40 x Ø: 7,5 cm
399 kr.

Udendørs væglamper for enhver smag

Specielt i det mørke vinterhalvår er behovet for god udendørsbelysning omkring hjemmet stort, hvis du vil undgå uheld. Skal du eller andre af husets beboere ud i mørket med enten skraldepose, vasketøjet eller hunden, så er det trygt at vide, at man kan se frit foran sig. Placerer en udendørs væglampe i carporten, dørindgangen eller ved skuret – så er du bedre stillet i forbindelse med isslag eller genstande på jorden. Udendørs væglamper er ikke kun med til at sikre dig imod uheld og fald udenfor dit hjem. Ved at hænge væglamper op på dit hus, kan du skabe en hyggelig stemning i årets mørkeste måneder og ikke mindst give dig selv samt gæster en varm og lysende velkomst, ved dit hjem.

  • Bevæg dig sikkert ud i mørket
  • Skab en hyggelig stemning og giv en lysende velkomst
  • Undgå uheld og fald i vintermånederne

Her på Bilka.dk finder du vores store udvalg af udendørs væglamper. Der er mange forskellige modeller at vælge imellem, herunder de traditionelle modeller i galvaniseret stål og de mere moderne og strømlinede af slagsen i fx sort.

Vælg en udendørs lampe med sensor eller LED

Er du i tvivl om, hvilken type af udendørs lampe, du skal vælge? En mulighed er at vælge væglampe ud fra lyskilden. Et eksempel på en væglampetype, der ikke bare fås i mange varianter, men endnu vigtigere er yderst energibesparende. Faktisk kan du, ved at bruge LED-belysning i stedet for fx almindelige glødepærer og andre lyskilder, spare op til 90 % af energiforbruget. På den måde får du lys udenfor din bolig uden at det sprænger budgettet.

I udvalget af lamper finder du desuden også flere udendørs væglamper med sensor, som tænder automatisk ved bevægelse. En lampe med sensor er især brugbart, når du kommer hjem om aftenen (eller tidligt morgen for den sags skyld), da du får lys, så snart sensoren registrerer dine bevægelser.

Få lys i mørket med udendørs væglamper

Bliv klar til vinterens mørke aftener og morgener med udendørs væglamper, som du kan købe her på siden. Find dem, der passer dit hus og din stil bedst – og bestil dem hjem online i dag. Vi leverer dem til dig fragtfrit, hvis du køber for over 1.000 kr. og giver dig herudover altid 30 dages returret i tilfælde af, at varerne ikke lever op til dine forventninger. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har nemlig alt, du skal bruge!