Udendørslamper

Giv haven et personligt præg med udendørslamper

Vi bruger i dag rigtig meget tid udenfor i haven, på terrassen eller altanen - selv når mørket er faldet på. Udvalget af udendørslamper online på Bilka.dk gør det muligt for dig at udsmykke og designe dine udendørsarealer med sollamper, bedlamper, udendørsstanderlamper, lyskæder og meget mere. Se udvalget af lamper til brug udendørs og bliv inspireret. Leder du efter belysning udenfor boligen, så har vi alt til have, bed, terrasse, carporte og vægge. En flot udendørslampe eller lyskæde er også en oplagt gaveidé til familiemedlemmer og venner med hus.

 

Styrk sikkerheden, når du færdes udenfor hjemmet i mørke

I specielt vinterhalvåret er optimale udendørslamper af praktiske hensyn særlig vigtige, når du og andre i hjemmet skal færdes udenfor. En god hovedregel er at placere udendørslamper, der hvor du og andre oftest færdes og har brug for optimale lysforhold. Det gælder eksempelvis i indkørslen, nær tørrestativet, ved indgangspartier, ved skuret og haven. Overvej hvorvidt lampen skal tænde af sig selv, ved hjælp af sensor, eller om du skal tænde udendørslampen manuelt. Det kan være praktisk at lampen tænder selv på de mest brugte steder, som eksempelvis hoveddøren og carporten.

Med udendørslamper får du langt bedre sigtbarhed i mørket, og du styrker derfor din sikkerhed i forhold til uheld som eksempelvis fald over genstande på jorden eller isslag. Vi har udendørs lysarmaturer med sensor, der øjeblikkeligt tænder, når den registrer en bevægelse. Placér en udendørslampe med sensor i carporten eller skuret.

Udendørslamper der holder længe

De udendørslamper, vi sælger på Bilka.dk, er designet til at kunne tåle de skiftende vejrforhold vi oplever i Danmark, så du kan trygt regne med at have lys i mange år. Vores udendørs lysarmaturer er fremstillet i robuste og hårdføre materialer i enten aluminium, stål eller galvaniseret metal. Flere anvender en energieffektiv pærer, der holder rigtig mange år. Dette kan eksempelvis være LED pærer, som er det mest energivenlige på markedet nu. LED er langtidsholdbar og bruger et minimum af strøm.

Udover at skabe sikkerhed, kan en udendørslampe også give ekstra hygge på en kold vinterdag og tilføre dit hus den stil, der passer til dig. Vi fører en række forskellige udendørslamper, så der er mulighed for at finde den, der passer lige netop til dit hus eller din have.