LED lys og lamper

Fandt du ikke din nye LED lampe her?

Så fortvivl ikke for meget ofte er det kun nødvendigt at skifte den gamle pære ud med en ny LED pærer. Husk blot den skal have sammen design og sokkelstørrelse. Udvalget af lamper på denne sidde er ofte med indbygget LED eller medfølgende lyskilde i LED. Så finder du en anden og bedre lampe på de andre sidder, så husk blot at indsætte en LED pære.

Skift til LED belysning og spar penge

Der er mange fordele ved skifte til LED lyskilder og lysamaturer i hele husstanden. Energibesparende lysamaturer og energieffektive lyskilder har typisk en levetid på cirka 15.000-30.000 timer afhængig af, hvor længe du har lyset tændt i hverdagen. Det er dog dyrer i indkøb, men i sidste ende billigt. Du sparer op til 90% energi med i fht. halogen- og glødepærer. LED lys tænder med det samme og giver et varmt hvidt lys - ligesom ved glødepæren.

Her på siden kan du se vores udvalg og muligheder for at få LED belysning ind i din bolig og rum. Vi fører et stort udvalg inden for LED lamper, pærer, spot og meget mere. En stor del af vores LED lamper passer med LED pærer med energimærket A, A+ eller A++. Jo bedre energimærke du vælger desto mere energieffektiv og besparende er pæren og lampen.

Du vil opleve at flere af vores lysamaturer er med integreret LED dvs. lyskilden er indbygget. Vær opmærksom på at lyskilderne her ikke kan udskiftes. Men da vores energieffektive produkter har rigtig lang levetid, så bør du derfor ikke være bekymret. Du har lampe og lys i mange år.